Ardıçlı TOKİ'de toplu ulaşım çilesi!

Ardıçlı TOKİ'de toplu ulaşım çilesi!

Konya'da toplu ulaşım problemi, alınan bütün önlemlere rağmen devam ediyor. 51 TOKİ Su Deposu ve 61 Ardıçlı TOKİ hattında ciddi yoğunluk yaşanıyor.

Konya'da toplu ulaşım problemi, alınan bütün önlemlere rağmen devam ediyor. 51 TOKİ Su Deposu ve 61 Ardıçlı TOKİ hattında ciddi yoğunluk yaşanıyor. TOKİ'de 4. ve 5. etabın da hak sahiplerine teslim edilmesinden sonra bu iki hatta yoğunluk arttı. Duraklardaki kalabalık dikkatlerden kaçmazken, TOKİ sakinleri, Ardıçlı otobüs hattındaki yoğunluğun azaltılmasını talep etti.

3-1.jpg

Ardıçlı TOKİ'nin 1. etabında bin 57, ikinci etabında 512, 3. etapta 566, 4. etapta 594 konut, 5. etapta 664, 6. etapta ise 529 konut yer alıyor. Ardıçlı'da toplamda 3 bin 922 konut bulunuyor. İki otobüs hattı, Ardıçlı'daki bu yoğunluğu kaldıramıyor. Her 15-20 dakikada bir otobüs kaldırılsa da otobüslerde ciddi yoğunluk oluşuyor. Birçok yolcu ayakta ve aşırı kalabalıkta yolculuk yapıyor. Ardıçlı sakinleri, otobüs seferlerinin artırılmasını talep ediyor. Yoğunluk, sabahın erken saatlerinde de akşam saatlerinde de aynı oluyor. Ayrıca yaklaşık 4 bine yakın konutun bulunduğu Ardıçlı TOKİ'ye bu zamana kadar minibüslerin çıkmıyor olması da toplu ulaşımdaki eziyeti artırıyor.

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum