Araç sahiplerine müjde! Motorin 15 TL olacak

Araç sahiplerine müjde! Motorin 15 TL olacak
Türkiye genelindeki milyonlarca araç sahibine müjdeli haber verildi. Bu isim, motorinin litre fiyatının 15 TL olacağını açıkladı.

Türkiye’m Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Kaya, Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Emre Özgül’ü ziyaret etti. Ali Kaya, ziyarette partilerinin anlayışından da bahsetti.
2024 yılının sonuna doğru kurulduklarını hatırlatan Türkiye’m Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Kaya, 38 ilde örgütlenmelerinin devam ettiğine dikkat çekti.

download-10.webp

KAYA AÇIKLADI: MAZOT EN FAZLA 15 TL OLACAK

Kaya; milliyetçi, muhafazakar, demokrat ve liberal bir parti olduklarını aktardı. “Her görüşe açığız” diyen Kaya, daha sonra şunları kaydetti: “Biz, Türkiye’yi kurtarma peşindeyiz. Ülke, iktidar ve muhalefet yönüyle çok zorda. Günlerimiz yalanlarla geçiyor. Hükümet her alanda topallaştı. Ekonomiyi konuşmaya gerek yok. Ülke ekonomisi bitmiş durumda. Her gün zamlarla uyanıyoruz. Biz, AK Parti’nin ve muhalefetin halini gördükten sonra partimizi kurmaya karar verdik. Ülkenin yeni bir partiye ihtiyacı var. Bismillah dedik yola çıktık. Biz, doğru bildiğimiz şekilde yolumuzu yürüyeceğiz. Türkiye’m Partisi iktidar olursa yazana, çizene karışmayacağız. Basın, hür olacak. Eleştirilemeyen bir hükümet hükümet değildir. Bizim dönemimizde yabancı uyruklulara toprak satışı yasaklanacak. Bizim iktidarımızda zorunlu eğitim 5 yıl olacak. Yerli üretim her alanda desteklenecek. Vatandaşın ucuza et, sebze ve meyve yemesinin önü açılacak. Mazot pahalı olduğu için her şey pahalı. Bizim dönemimizde mazot 15 lirayı aşmayacak. Dolar yükselince akaryakıt fiyatları yükseliyor, düşünce fiyatta bir gerileme olmuyor. Biz, mazottan para kazanmayacağız. Adalet ve yargı bağımsız olacak. Camilere siyaset sokmayacağız. Savurganlığa dur diyeceğiz.” Türkiye’m Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Kaya, konuşmasının ardından Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Emre Özgül’e ‘hayırlı olsun’ temennisinde de bulundu.

download-9.webp

ÖZGÜL’DEN KAYA’YA TEŞEKKÜR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Emre Özgül, Türkiye’m Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Kaya’ya teşekkür etti. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Kaynak:Süleyman Kuloğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum