Ara transferde  3’te 1 fayda

Ara transferde 3’te 1 fayda

İttifak Holding Konyaspor devre arası transfer döneminde kadrosuna 3 oyuncu katarken bunların en verimlisi Guilerhme Sitya oldu. Robert Mak takımdan ayrıldı. Forvet Tuhram ise henüz bir varlık gösteremedi.

Sezonun ilk yarısında beklemediği bir tablo ile karşılaşan İttifak Holding Konyaspor devre arasında takıma 3 takviye yaptı. Yeşil-beyazlı ekip o dönemde forvet bölgesine Rogerio Thuram, savunmanın soluna Guilerhme Sitya ve son olarak orta sahaya Robert Mak’ı aldı. Devre arası yapılan bu transferlerden Robert Mak  ile yollar geçtiğimiz günlerde ayrıldı. Devre arasında Konyaspor'a transfer olan Mak, 4 maça çıktı.

 

Sezon içinde gol bölgesinde sıkıntı yaşayan Konyaspor bu bölgeye ise Yunanistan Liginde forma giyen Brezilyalı Rogerio Tuhram’ı kadrosuna kattı. Ancak geride kalan 9 haftada Thuram ve Mak’tan beklenen katkı alınamadı. 

TEK FAYDA SOL BEKTEN

İttifak Holding Konyaspor’da devre arasında takıma dahil olan ve yüz güldüren transfer  Brezilyalı sol bek Guilerme Sitya’nın istikrarlı performansı oldu.

İttifak Holding Konyaspor’a devre arasında transfer olan Brezilyalı sol bek Guilerme Sitya gösterdiği performansla göz dolduruyor. Ligin 20. Haftasında Antalyaspor karşılaşmasıyla forma şansı bulan Guilerme Sitya, henüz maç kaçırmadı. Devre arasında Polonya’ın Jagiellonia takımından İttifak Holding Konyaspor’a transfer olan Brezilyalı oyuncu transfer olduktan sonraki görev aldığı 7 karşılaşmada da 90 dakika forma giydi. Gösterdiği performansla teknik direktör Bülent Korkmaz’ında gözüne giren Guilerme’nin, ligler başladığı takdirde de aynı performansı göstermesi bekleniyor.

THUNAM’DAN VERİM ALAMADI 

Ittifak Holding Konyaspor'da devre arasında büyük umutlarla transfer edilen Rogerio Tburam, kötü performansıyla beklentilerin çok uzağında kaldı 

Süper Lig'de başarısız bir sezon geçiren İttifak Holding Konyaspor, hem sezonun ilk yarısında hem de ikinci yarıda gol yollarında sınıfta kaldı. Oynadığı 26 maçta sadece 21 gol atabilen yeşil-beyazlı ekip, ligin en az gol atan takımı durumunda bulunuyor. Bir gol ortalaması dahi yakalayamayan Anadolu Kartan, bu sezon golcülerinden de beklediği katkıyı alamıyor. Ligde atılan 21 golde forvetlerden sadece 4 gollük katkı geldi. Bu gollerden 3'ü Riad Bajic'ten gelirken, 22 yaşındaki Makedon oyuncu Erdon Daci'den de bir gollük katkı geldi Konyaspor, devre arasında tecrübe kazanması adına genç oyuncusu Mücahit Can Akçay'ı TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor’a kiraladı. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda yönetim, Yunanistan ligi ekiplerinden Lamia'dan Rogerio Thuram'ı renklerine bağladı. Brezilyalı oyuncu, sezonun ikinci yarısında oynadığı maçlarda henüz skora katkı sağlayamadı. 1,5 sezonluğuna kiralanan 29 yaşındaki santrafor, Süper Lig'de oynadığı 7 maçta da gollere katkı sunamadı. 

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.