Antalya’da Konya Büyükşehir rüzgarı esti

Antalya’da Konya Büyükşehir rüzgarı esti

Konya Büyükşehir Belediyespor adına Wushu branşında mücadele eden sporcular, Türkiye Wushu Sanda ve Taolu Şampiyonası’nda 1 altın, 3 gümüş ve 6 bronz olmak üzere toplamda 10 madalya kazanarak şehrimizi başarıyla temsil etti.

Türkiye Minikler-Yıldızlar-Gençler-Büyükler ve Takımlar Wushu Sanda ve Taolu Şampiyonası Antalya'da yapıldı.

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından Türkiye’nin farklı şehirlerinden 3 bin 500 sporcunun katılımıyla organize edilen şampiyonada Konya Büyükşehir Belediyesporlu sporcular Minikler-Yıldızlar ve Gençler Kategorisinde Konya’yı temsil etti.

Mücadele ettiği kategorilerde başarılı müsabakalar çıkaran Konya Büyükşehir Belediyesporlu sporculan; 1 altın, 3 gümüş ve 6 bronz olmak üzere topladıkları 10 madalya ile ilimizi başarıyla temsil etti.

Şampiyonaya Minikler Kategorisinde katılan; 35 kiloda Zeynep Suennur Sergül altın madalya kazanırken; 41 kiloda Betül Sema Tat ve Işıl Su Kara, 26 kiloda İclal Yağmur Altun da bronz madalyanın sahibi oldu.

Yıldızlar Kategorisinde 45 kiloda Halil İbrahim Mıdık gümüş, 52 kiloda Seher Hazal Mıdık ve Ali Faruk Balcı ile 32 kiloda Büşra Selek bronz madalya kazandı.

Gençler Kategorisinde ise, 39 kiloda Erol Renkliışık ve +75 kiloda Şaheser Ebrar Özavcı gümüş madalya kazanan isimler oldu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dereceye girerek madalya kazanan sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.