Anicic 6 ay Alper Uludağ 4 hafta yok

Anicic 6 ay Alper Uludağ 4 hafta yok

Sezonun henüz başında İttifak Holding Konyaspor’a iki kötü haber.

Yeşil-beyazlı ekibin iki as oyuncusu Anicic ve Alper Uludağ sakatlıkları nedeniyle takımdan uzak kalacak. 
Konyaspor Kulüp Doktoru Gökhan Özhan Marin Anicic, Alper Uludağ ve Erdon Daci’nin sağlık durumlarıyla ilgili açıklama yaptı.
Dr. Gökhan Özhan açıklamasında “Deplasmanda oynadığımız Gençlerbirliği maçının 63. dakikasında sağ dizinde esneme olması üzerine oyundan çıkan Marin Anicic’in yapılan muayene ve ileri tetkikleri sonucunda, Diz Ön Çapraz Bağında tama yakın rüptür ve iç yan bağında kısmi yırtık saptanmıştır. Oyuncumuzun isteği ve sağlık ekibinin onayıyla cerrahi açıdan değerlendirilmek üzere Marin Anicic ülkesine gidecek ve rehabilitasyon sürecine sağlık ekibimiz gözetiminde devam edilecektir.
Alper Uludağ ise Gençlerbirliği maçı öncesinde antrenmanda sakatlanmış, oyuncumuzun sağ lateral gastroknemius kası zarında yırtık ve kanama tespit edilmiştir.  Futbolcumuzun yaklaşık 4 hafta sahalardan uzak kalması öngörülmektedir. 
Antrenman sırasında sakatlanan Erdon Daci’nin sol diz iç yan bağında 1. derece esneme ve ödem tespit edilmiştir. Tedavisinin ardından fizyoterapist eşliğinde bireysel çalışmalara başlayacaktır” ifadelerini kullandı.
SPOR SERVİSİ

adsiz-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.