Anadolu Kartalları’ndan başkanlara ziyaret

Anadolu Kartalları’ndan başkanlara ziyaret
Anadolu Kartalları Görme Engelliler Spor Kulübü, Avrupa Şampiyonluğu gururunu ve Beyaz Baston Haftası coşkusunu Konya protokolüyle paylaştı.


2025 Genç Goalball Avrupa Şampiyonası’nda büyük bir gurur yaşatan sporcular Ecrin Naz Uyar ve Betül Ayangül, Konya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Fatih Ayaz ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı ziyaret etti

7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası kapsamında gerçekleştirilen programda, şampiyon sporculara Kulüp Başkanı Kudret Şen, Antrenör Gizem Şen ve Meram Görme Engelliler Spor Kulübü İdarecisi İbrahim Şen eşlik etti.

Şampiyon heyetin ilk durağı Konya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü oldu. İl Müdürü Fatih Ayaz tarafından makamında ağırlanan ekip, Avrupa şampiyonluğu süreci ve kulübün gelecek hedefleri hakkında istişarelerde bulundu. İl Müdürü Ayaz, genç sporcuları başarılarından dolayı tebrik ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ziyaretlerin bir sonraki durağı ise Karatay Belediye Başkanlığı oldu. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı makamında ziyaret eden Anadolu Kartalları Görme Engelliler Spor Kulübü heyeti, spora ve sporcuya verilen desteklerden dolayı teşekkürlerini sundu. Başkan Kılca, Avrupa şampiyonu olan gençleri tek tek tebrik ederek, her zaman yanlarında oldukları mesajını verdi.

whatsapp-image-2026-01-14-at-20-14-47.jpeg

BAŞKAN KUDRET ŞEN: "GURUR DOLUYUZ"
Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Kudret Şen, "Konya’nın en büyük ve en güçlü kulübü olarak, Avrupa şampiyonu sporcularımızla birlikte Beyaz Baston Haftası’nda devlet büyüklerimizi ziyaret etmekten onur duyuyoruz. Sporcularımızın azmi ve elde ettiğimiz bu başarı, engellerin yalnızca zihinlerde olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. Nazik misafirperverlikleri için Sayın Fatih Ayaz’a ve Sayın Hasan Kılca’ya şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.