Anadolu Kartalı yuvasında çok mutlu 

Anadolu Kartalı yuvasında çok mutlu 

İttifak Holding Konyaspor, bu sezon iç sahada tarihinin en başarılı performanslarından birini sergiliyor.

İttifak Holding Konyaspor, bu sezon iç sahada tarihinin en başarılı performanslarından birini sergiliyor. 31.haftası geride kalan Süper Lig’de 58 puanı hanesine yazdıran ve ikinci sırada yer alan Anadolu Kartalı evinde gösterdiği performansla taraftarını memnun etti.

Süper Lig’de kendi sahasında 16 maça çıkan İttifak Holding Konyaspor, bu maçlardan sadece bir tanesini kaybetti. Söz konusu 16 maçta 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 beraberlik alan Yeşil-Beyazlı ekip, hanesine 37 puanı yazdırmayı başarırken, bu alanda da ligin iç sahada en çok puan toplayan ikinci takımı oldu. Bu maçlarda rakip filelere 28 gol bırakan Anadolu Kartalı, buna karşılık kalesinde 11 gol gördü. Sadece Sivasspor’a sahasında 1-0’lık sonuçla mağlup olan temsilciniz gösterdiği performansla tarihinin en iyi saha performansını sergiledi.

 Fenerbahçe ile arasında 2 puanlık bir farkı bulunan Konyaspor, bu hafta deplasmanda Çaykur Rizespor’a  konuk olacak. İç sahada müthiş bir performans ortaya koyan yeşil-beyazlı ekip bu başarısını kalan dış saha maçlarında da tekrarlamak istiyor.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.