Anadolu Kartalı yerinde sayıyor

Anadolu Kartalı yerinde sayıyor

İlhan Palut ile birlikte çıkışa geçen Konyaspor son 4 maçında galibiyet alamadı. Yeşil-beyazlı ekip 12. basamakta yer alırken alt sıralarla da arasında çok az bir puan farkı bulunuyor.

İttifak Holding Konyaspor, son 4 maçında galibiyete hasret kaldı. Teknik Direktör İlhan Palut ile ilk 2 lig maçında Denizlispor ve Yeni Malatyaspor'u yenerek 6 puan alan ve hızlı bir yükselişe geçen Anadolu Kartalı, son 4 maçında ise 3 puana ulaşamadı. Gaziantep ile 0-0, Başakşehir ile 1-1 berabere kalan yeşil beyazlılar, 29. haftada Fenerbahçe'ye 3-0 yenildikten sonra 30. haftada ise Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı.

İttifak Holding Konyaspor, Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalarak bu sezonki dokuzuncu beraberliğini yaşadı. Ligde bu sene çıktığı 28 maçta 8 galibiyet ve 9 da beraberlik alan Anadolu Kartal], topladığı 33 puanla haftayı 12. sırada tamamladı. Yeşil beyazlılar bu sezonun ilk yarısında; Gençlerbirliği (0-0), Denizlispor (0-0), Yeni Malatyaspor (1-1), Rizespor (1-1), Antalyaspor (0-0), ikinci yarısında ise; Gençlerbirliği (0-0), Gaziantep (0-0), Başakşehir (1-1) ve Kasımpaşa (1-1) maçlarından beraberlikle ayrıldı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.