Anadolu Kartalı son dakikaları seviyor

Anadolu Kartalı son dakikaları seviyor

İ.H Konyaspor Süper Ligde bu sezon oynadığı 27 maçta 33 gol atıp 34 gol yedi. Yeşil-beyazlı ekip 33 golün 27’si ikinci yarıda geldi. Konyaspor son 15 dakikada ise toplam 15 gol buldu

Süper Lig'de son 2 karşılaşmada 5 gol atarak gol yollarında verimli bir dönem yaşayan ittifak Holding Konyaspor, özellikle son 15 dakikada attığı gollerle dikkati çekiyor.

Ligde geride kalan 27 maçta 33 kez ağları havalandıran yeşil-beyazlı ekip, bu gollerin büyük çoğunluğunu maçların ikinci yarılarında attı. Temsilcimiz, geride kalan süreçte karşılaşmaların ilk devrelerinde 7, ikinci devrelerinde ise 27 gol attı. Konyaspor. 46 ile 60. dakikalar arasında 4, 61 ile 75. dakikalar arasında ise 7 kez fıleleri havalandırdı. Geç açılan ve ancak fizik olarak diri kalan Anadolu Kartalı, rakiplerine karşı son anlarda attığı gollerle puanlar alıyor. Anadolu Kartalı, 75 ile 90. dakikalar arasında ise en verimli dönemlerini yaşıyor. Uzatmaların da dahil olduğu bu dakikalar içinde Konyaspor tam 15 gol buldu. Konyaspor'un ligde attığı son 13 golün tamamı maçların ikinci yarılarında geldi. Yeşil-beyazlı ekip iç sahada oynadığı 14 maçta 5 galibiyet 5 beraberlik 4 yenilgi aldı. Konyaspor bu maçlarda 19 gol atıp kalesinde 16 gol gördü. Deplasmanda 13 maça çıkan Anadolu Kartalı bu maçlarda 3 galibiyet 3 beraberlik 7 yenilgi aldı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda 14 gol atarken kalesinde 18 gol gördü.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.