Anadolu Kartalı kanatlarını güçlendirecek
Özellikle kanatlara takviye yapmayı hedefleyen Konyaspor sol kanat transferi için çalışmaların sürdürüyor.
Hamidou Keyta ve Yusuf Erdoğan’ın ayrılmasıyla birlikte boşalan kanata alternatifli iki transferin yapılması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon Guilherme ile iyi bir uyum gösteren Yusuf Erdoğan’ın yerine kaliteli bir yabancının transfer edileceği ifade ediliyor.
Konyaspor yeni sezon hazırlıklarını Erzurum kampında sürdürüyor. Yeşil-beyazlı takımda bazı futbolcular ile yollar ayrılırken bazı futbolcular ise yeşil-beyazlı forma ile tanışıyor. Şuana kadar 3 futbolcuyu kadrosuna katan Konyaspor’da teknik direktör Recep Uçar hücuma takviye istiyor. Uçar’ın takviyeleri özellikle kanatlara istediği ifade edildi.
Recep Uçar, transfer sürecinin sürdüğünü ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı: “Kaleci Bahadır geçen sezon kiralıktı, ayrıldı. Ayrıca 3 oyuncu ile sözleşme imzaladık. Transfer sürecimiz devam ediyor. Özellikle hücum hattına 2-3 takviye daha yapmayı planlıyoruz.
Geçen seneden 7 aydır beraber çalıştığım takımımın iskeleti bizimle devam ediyor. Gelen arkadaşlar da takımımızı her anlamda daha güçlü hale getirecekler, katkı sağlayacaklar. En güçlü yanımız geçen seneden kalan iskeletimiz. Üzerine yapacağımız takviyelerle hem oyunumuzu hem de sonuçlarımızı daha ileriye taşıyacağız.”
Kaynak:Ferhat Türkoğlu





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.