Anadolu Kartalı 3 puana kilitlendi

Anadolu Kartalı 3 puana kilitlendi

İ.H. Konyaspor yarın sahasında Alanyaspor ile karşılaşacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yarın saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Koray Gençerler yönetecek.

Spor Toto Süper Lig'de 30. haftayı Kasımpaşa deplasmanında aldığı 1-11lik beraberlikle kapatan İttifak Holding Konyaspor, 32. hafta maçında yarın Alanyaspor'u konuk edecek. MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Koray Gençerler yönetecek. Gençerler’in yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Samet Çiçek yapacak.

Ligde elde ettiği 33 puanla, düşme hattının dört puan üstünde 12. sırada yer alan İttifak Holding Konyaspor, elde edeceği bir galibiyetle hem 4 maçlık hasretini dindirmeyi hem de alt sıralardan tamamen kurtulmayı hedefliyor.

Hafta arasında kupaya veda eden Aytemiz Alanyaspor, ligde 49 puanla 5. sırada konumlanıyor. İlk 4 iddiası süren Akdeniz ekibi, Avrupa kupalarına gidebilmek için elde edeceği bir galibiyetle Trabzonspor'a yaklaşmayı düşünüyor.İlhan Palut ile birlikte çıkışa geçen Konyaspor son 4 maçında galibiyet alamadı. Yeşil-beyazlı ekip 12. basamakta yer alırken alt sıralarla da arasında çok az bir puan farkı bulunuyor.

İttifak Holding Konyaspor, son 4 maçında galibiyete hasret kaldı. Teknik Direktör İlhan Palut ile ilk 2 lig maçında Denizlispor ve Yeni Malatyaspor'u yenerek 6 puan alan ve hızlı bir yükselişe geçen Anadolu Kartalı, son 4 maçında ise 3 puana ulaşamadı. Gaziantep ile 0-0, Başakşehir ile 1-1 berabere kalan yeşil beyazlılar, 29. haftada Fenerbahçe'ye 3-0 yenildikten sonra 30. haftada ise Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı.

SÜPER LİGDE 10. RANDEVU

Yeşil beyazlılar, Alanyaspor temsilcisiyle12. maçına çıkacak. Akdeniz ekibiyle daha önce Süper Lig 9 Türkiye Kupasında ise 2 kez karşılaşan Konyaspor 6 kez kazanırken, 5 maçta da sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Ekipler arasında berabere biten maçın olmaması dikkat çekti.

İttifak Holding Konyaspor, Pazar günkü rakibi Aytemiz Alanyaspor'a karşı son galibiyetini 6 Mayıs 2019 tarihinde deplasmanda oynadığı maçta 4-2'lik skorla almıştı. Bu maçın ardından Akdeniz ekibiyle 3 kez daha karşılaşan Anadolu Kartalı, üçünden de mağlup ayrıldı. Yeşil beyazlılar ile Alanyaspor arasında bu sezonun ilk yarısında deplasmanda oynanan müsabakayı ev sahibi ekip 1-0'lık skorla kazanmıştı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.