"Amir’i tutmamız biraz zor görünüyor"

"Amir’i tutmamız biraz zor görünüyor"

Sezon sonu yaklaşan Süper Lig’de Konyasporlu oyuncular şimdiden transfer listelerinin başında yer alıyor. Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen Amir ve Abdülkerim Bardakcı başta olmak üzere bir çok oyuncuya transfer teklifi olduğunu söyledi.

Sezonun flaş takımı Konyaspor’un yıldız oyuncuları transferin gözdesi oldu. Yeşil-beyazlı ekibin Bosnalı oyuncusu Amir Hadziahmetovic ve stoper Abdülkerim Bardakcı olmak üzere birçok oyuncusuna transfer teklifleri gelmeye başladı.

AMİR’E YURT DIŞININ İLGİSİ BÜYÜK

Konyaspor’un Bosnalı orta saha oyuncusu Amir Hadzıahmetovic, her yıl yükselen performansı ile dikkat çekmeye devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekibin yıldız oyuncusuna yurt içi ve yurt dışından birçok kulüp talip oldu. Profesyonel kariyerine 17 yaşında başlayıp 18 yaşında Konyaspor'a transfer olan ve yeşil-beyazlı ekipte 7 sezonunu geçiriyor.

Geldiği günden buyana sabır ve inatla çalışan genç futbolcu takımın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Başarısı ve profesylonelliği ile bırçok takımın dikkatini çeken Amir’in yeni sezonda takımda kalması zor gibi görünüyor. Bu sezon şuana kadar 33 lig maçında forma giyen genç futbolcu 2 bin 969 dakika sahada kalırken takımına 2 gol ve 4 asistlik katkı sağladı. 25 yaşındaki oyuncuya birçok Avrupa kulübünün ilgisi bulunurken İtalya takımlarının futbolcu ile ciddi şekilde ilgilendiği belirtildi.

ABDÜLKERİM İSTANBUL TAKIMLARININ KISKACINDA

Konyaspor’un bir başka gözde oyuncusu ise Abdülkerim Bardakcı oldu. Konyaspor alt yapısından yetişen futbolcu başta İstanbul takımları oylmak üzere birçok yerli ve yabancı kulübün transfer listesinde yer alıyor. Bu sezon takımın ikinci kaptanlığını yapan Abdülkerim Bardakcı şuana kadar 31 maçta 2 bin 790 dakika forma giyerken takımına 5 gol ve 3 asistlik katkı sağladı. Sol ayaklı stoper oyun kurması ve hucüma yaptığı katkı ile birçok takımın transfer alternatiflerinde ilk sırada yer alıyor.

ÖZGÖKÇEN : BİRÇOK OYUNCUMUZA TRANSFER TEKLİFİ VAR

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen bir toplantı sonrası yaptığı sohbette Amir ve Abdülkerim başta olmak üzere birçok oyuncuya transfer teklifi olduğunu söyledi. Özgökçen bu iki oyuncuyu yeni sezon için kadroda tutmalarının zor olduğunu ifade ederek transfer tekliflerini değerlendireceklerini söyledi.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum