Amar Rahmanovic’ten kırmızı kart değerlendirmesi  

Amar Rahmanovic’ten kırmızı kart değerlendirmesi  

Konyaspor'da forma giyen Amar Rahmanovic, Bosna Hersek Milli Takımı'nın resmi internet sitesine verdiği röportajda  kırmızı kart pozisyonu ile ilgili açıkmlamada bulundu.

Konyaspor'da forma giyen Amar Rahmanovic, Bosna Hersek Milli Takımı'nın resmi internet sitesine verdiği röportajda  kırmızı kart pozisyonu ile ilgili açıkmlamada bulundu. Çaykur Rizespor maçında gördüğü kırmızı kart ile 4 maç ceza alan tecrübeli oyuncu üzgün olduğunu söyledi.

“BU SEZON İÇİN BİR LEKE OLDU”

Rahmanovic, Çaykur Rizespor maçında kırmızı kart gördüğü için üzgün olduğunu belirterek "Çaykur Rizespor maçında gördüğüm kırmızı kart için gerçekten üzgünüm. Bu sezon için bir leke oldu ama artık geride kaldı. Türkiye'de herkes bana iyi yaptığımı söylüyor. Mazeret değil ama öncesinde bana faul yapıldığı için o kırmızı kartı hak etmedim. Başımı kaldırıp Rizespor lehine karar verdiğini gördüğümde karşılık verdim. Ne yazık ki bu yaşananlara gerek yoktu. Hatalıydım. Kulüp bu olayı hafife almadı. Türkler de bizim kadar huysuz” dedi.

Konyaspor’da mutlumusun sorusuna ise Bosnalı oyuncu, “Konyaspor'da mutlu muyum? Türk futboluna daha kolay adapte olmayı bekliyordum ama izlenimlerin azalması yaklaşık yarım yıl sürdü. Bu sezon söz konusu olduğunda tatmin olabileceğimi düşünüyorum. En önemli şey oynamak ve sonuç olarak iyi gidiyoruz. Kimse Konyaspor'un bugün zirvede olmasını ve Şampiyonlar Ligi'nde yer almak için mücadele etmesini beklemiyordu. Bunlar aynı zamanda kulüp tarihinin en iyi sonuçları. Konyaspor organizasyon olarak dört büyüklerin hemen arkasında” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.