Altyapı, park, bahçe ve çevre düzenlemeleri sürüyor

Altyapı, park, bahçe ve çevre düzenlemeleri sürüyor

Seydişehir Belediyesi ekipleri tarafından mahallelerde gerçekleştirilen çalışmalar sürüyor.

Seydişehir Belediyesi ekipleri tarafından mahallelerde gerçekleştirilen çalışmalar sürüyor.

Belediye ekipleri tarafından merkez ve kırsal mahallelerde gerçekleştirilen altyapı, park bahçe, çevre düzenleme onarım ve yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Merkez ve kırsal mahallelerde çalışmaların devam ettiğini kaydeden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ekiplerin vatandaşların talep ve isteklerini yerine getirdiğini kaydetti.

Başkan Tutal, “Devam eden çalışmalarımız kapsamında yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, Stad Mahallesinde sıcak asfalt, Üzümlü, Kızılca, Bademli, Beldibi, Taşağıl, Ortakaraören Mahallelerinde yol bakım-onarım, parke ve bordür çalışmasına devam etmektedir. İlçemizin sınırları içerisinde bulunan tüm mahallelerimizde yoğun olarak yol açma, yolların yenilenmesi ve düzeltme çalışmaları, merkez ve kırsal mahallelerimizde parke taş, parke yol sathi ve sıcak asfalt çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Söz konusu çalışmalarımızla ilçemizin bütün yolları, kaldırımları daha modern, konforlu ve güvenli hale geliyor. Sezon sonuna kadar da tüm hedeflerimize ulaşmak hatta belirlediğimiz hedefin üzerine çıkabilmek adına ekiplerimiz sahada olmaya devam edecek. Ekiplerimiz ayrıca ilçemizin farklı bölgelerinde yapılan su, elektrik, alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda da bakım ve onarım yapıyor, yeşil alan, park ve bahçe konusunda da yoğun çalışmalarına devam ediyor” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.