Altuntaş ve Parlaktürk, temayülsonuçlarını değerlendirdi

Altuntaş ve Parlaktürk, temayülsonuçlarını değerlendirdi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Konya milletvekili aday adayları Mehmet Emin Parlaktürk ve Ali Altuntaş temayül yoklamasının ardından gazetemizi ziyaret etti.

Her iki aday adayı da sürecin Konya için hayırlı olmasını diledi. AKP Konya milletvekili aday adayı Mehmet Emin Parlaktürk, tüm basın camiasına seçim sürecindeki verimli çalışmalarından ve halkı bilgilendirmek için yapmış oldukları faaliyetlerden dolayı teşekkür etti.
Önceki gün gerçekleştirilen temayül hakkında bilgi veren Parlaktürk, “Demokrasi adına iyi bir gelişme oldu. Kavga, gürültü olmadı, olgun bir ortamda seçim gerçekleştirildi. Konya için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
AKP Konya milletvekili aday adayı Ali Altuntaş gülümseyen, selamlaşan ve sevgiyle kucaklaşan bir Konya ve Türkiye için çalıştıklarını bildirdi. “Konya’ya bir ağabey lazım” diyen Ali Altuntaş, “Diğer illerde ağabeylerin öne çıktığını ve bunların o ile yönelik yapılan yatırımlarda, hizmet etme anlayışında ne kadar etkili olduğunu görebiliyoruz. Konya’da da bu birlikteliği sağlayacak bir güce ihtiyaç var. Biz de aday adayları olarak bu süreçte centilmen bir yarış içerisindeyiz. Dostluklar pekiştiriliyor. Sonuçlar inşallah Konya’nın hayrına olur” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.