Altına yatırım yapılır mı? İşte altın fiyatları

Altına yatırım yapılır mı? İşte altın fiyatları

Altın fiyatları kaç lira oldu? Altına yatırım yapılır mı? Altın fiyatları haftayı büyük bir düşüş yaşamazsa kazançla kapatacak gibi gözüküyor. Altın piyasalarındaki son durumu sizler için derledik.

Altın fiyatlarındaki çıkış sürüyor. haftaya 450 lira bandında başlayan ve Kasım ayı enflasyonun yüksek çıkmasıyla birlikte 468 liraya kadar yükselen altın fiyatları haftanın son işlem gününe yükseliş trendiyle girdi. Gram altın şu sıralar 463 liradan işlem görüyor.

GRAM ALTIN KAÇ LİRA OLDU?

Altın fiyatları 4 aralık cuma gününe yükselişle başladı. Koronavirüs salgını, aşı çalışmaları ve Merkez Bankası'nın aldığı faiz kararıyla birlikte dalgalanma yaşayan gram altın 440 lira seviyesinden toparlanarak yeniden 460 liranın üzerine çıktı. Bu kapsamda serbest piyasada altın fiyatları şu şekilde oluştu. Gram altın 463 liradan, Çeyrek altın 764 liradan, Cumhuriyet altını 3 bin 114 liradan, 22 ayar bileziğin gram fiyatı 423 liradan ve 14 ayar gram altının fiyatı 270 liradan işlem gördü. Yatırımcılar altına yatırım yapmayı sürdürürken uzmanlar altının ons fiyatının ilerleyen dönemde 2300 dolar seviyesine gelebileceğini buna bağlı olarak altın fiyatlarını çıkış yapacağını iddia ediyor. Dünya genelinde altın en çok yatırım yapılan değerli maden olarak gözlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.