Altın satılır mı? Piyasa uzmanı açıkladı

Altın satılır mı? Piyasa uzmanı açıkladı

Altın fiyatlarında yaşanan düşüşler karşısında Dr. Artunç Koabalkan'dan iddialı bir açıklama geld. Kocabalkan Twitter paylaşımında altın fiyatlarındaki hareketleri "dökme" olarak değerlendirdi.

Altın fiyatlarında son zamanlarda oluşan fiyat hareketlerinden sonra ekonomist Artunç Kocabalkan’dan iddialı bir çıkış geldi. İşte Kocabalkan’ın altın beklentisi

ABD Başkanlık görevini Donald Trump’tan devralmak üzere olan Joe Biden’ın söylemleri altın fiyatlarında yükseliş hareketlerine neden olacağı beklenirken sürpriz bir şekilde dünyada dolar endeksi değer kazanmaya başladı. Altın fiyatlarında yükseliş bekleyen yatırımcıların son yaşanan fiyat hareketlerinden sonra kafaları karışırken ekonomist Artunç Kocabalkan’dan oldukça iddialı bir açıklamada bulundu.

"KİMSE ALTIN SATMAZ"

Enflasyon karşısında parasını nasıl koruyacağını bilemeyen vatandaşın para piyasalarındaki belirsiz hareketler sonrası daha da kafası karışmış durumda. Dolar ve altın arasında gidip gelen vatandaşa bir tiyo Dr. Artunç Kocabalkan’dan geldi. Kocabalkan Twitter hesabında yaptığı paylaşımda altın fiyatlarında oluşan düşüşün bir dökme hareketi olduğunu söylerken enflasyon karşısında parasını korumak isteyen birinin altından vazgeçmeyeceğini öne sürdü.

Kocabalkan söz konusu paylaşımında şunları yazdı:

Altında dökme hareketi devam. Hisse senedi yatırımcısı olmayan ve birikimimi enflasyona karşı koruyacağım ben 1 yıl sonrasına bakıyorum diyen kimse altınını satmaz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.