Altın mı Gümüş mü alınır? İslam Memiş yatırımcıyı uyardı!

Altın mı Gümüş mü alınır? İslam Memiş yatırımcıyı uyardı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcısına bu yıl altından bile daha çok kazandıran gümüş için önemli tavsiyelerde bulundu.

Altın ve gümüş fiyatlarındaki beklentileri doğru çıkan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gümüş konusunda yatırımcılara uyarılarda bulundu

Gümüş için kısa ve uzun vadeli beklentilerini paylaşan İslam Memiş gümüşün uzun ve kısa vadede altından daha çok kazandırdığını önümüzdeki yıllar içerisinde de yine altından daha çok kazandıracak bir yatırım aracı olacağını iddia etti.

GÜMÜŞ ALTINDAN DAHA ÇOK KAZANDIRACAK

2020 yılının Mart ayından itibaren gümüş farkındalığı oluşturmaya çalıştığını kısa vadeli düşüşler olsa da uzun vadede gümüşün çok kazançlı bir yatırım aracı olacağını şu sözlerle anlattı:

“Gümüş hem ocak ayından bugüne kadar hem de haftalık bazda altına göre en çok kazandıran emtia oldu. Altın rekor kırdı diyen arkadaşlara 2020 ile 2023 yılları arasında ben ne diyorum. Arkadaşlar birincilik gümüştedir. Gümüş altından fazla getiri sağlamaya devam edecek. “

 

"SABIRLA BEKLEYİN"

2 hafta önce gümüşün gram fiyatı 5.38 lira seviyesine kadar gerilenmesine rağmen gümüş almayan yatırımcılara da şunları söyledi:

 Gümüşün ons tarafında ben 21 dolara kadar bir düşüş bekliyorum arkadaşlar. 21 dolar seviyesini gördükten sonra tekrar bir yoruma ihtiyaç var. Bir şeyin alım seviyesi vardır. Nefsinizin kurbanı olmayın. Sabırla bekleyin. Alım seviyesinde ben zaten burası dip seviyesidir diye söyleyeceğim. 2.5 lira seviyesinden 7.5 seviyesine kadar yükselen bugünlerde 6.20 lira seviyelerinde olan bir gram gümüş konuşuyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.