Altın gibi 3 puan

Altın gibi 3 puan

Karatay Termal 1922 Konyaspor sahasında Etimesgut Belediyespor’u 1-0 yenerek kümede kalma adına kritik bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Yeşil-beyazlı ekibe galibiyeti getiren golü Maksut Taşkıran kaydetti. 

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor  sezonun 31. hafta maçında evinde Etimesgut Belediyespor ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip rakibini  Maksut Taşkıran’ın 47. dakikada attığı gole 1-0 yendi. Yavru Kartal bu galibiyetle kritik bir 3 puana imza atarak rahat bir nefes aldı. 1922 Konyaspor Etimesgut Belediyespor karşısında aldığı bu önemli galibiyet ile puanını da 34’e yükseltti. 
Yavru Kartal sezonun 32. hafta maçını 7 Nisan Çarşamba günü deplasmanda Kastamonuspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekibin en yakın rakiplerinden olan Kastamonuspor ile arasında 3 puanlık bir fark bulunuyor.

STAT: Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz 
HAKEMLER: Yakup Özhan,  Şenol Bektaş, Erdem Değirmenci
K.T. 1922 KONYASPOR: Mücahit Atalay, Fatih Mankır,  Maksut Taşkıran( 63’Adem Eren Kabak), Selim Dilli, Yasin Abdioğlu(84’ Serhat Kot),  Ali Karakaya, Ege Özkayımoğlu( 90’ Abdülsamet Kaya), Kuban Altunbudak, Can Demir Aktav, Şener Kaya, Ekrem Kayılıbal(46’ Ertuğrul Tekşen)
ETİMESGUT BELEDİYESPOR: Özkan Karabulut, Hüseyin Öztürk, Çağlayan Menderes,Caner Yılmaz, Şahin Fıstıkcı, Alim Harlak( 79’Ahmet San), Halil Köçer(83’H.Ahmet Sarı), Ömer Faruk Ermeç, Eyüpcan Delibalta, Mehmet Zahit Çınar, Yusuf Yıldırım(66’Emre Gündoğdu)
GOL: Dk 47 Maksut Taşkıran(1922 Konyaspor)
SARI KARTLAR: Fatih Mankır, Selim Dilli (1922 Konyaspor), Alim Harlak, Çağlayan Menderes( Etimesgut Belediyespor)


SPOR SERVİSİ 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum