Altın fiyatlarında son durum ne?

Altın fiyatlarında son durum ne?

Altın fiyatı bugün 2020 ne oldu? Çeyrek altın kaç lira? Gram altın ne kadar oldu? Altın rekor kıracak mı? Piyasadaki altın fiyatlarını sizler için derledik.

Altın fiyatları uzun bir aranın ardından yeni haftaya düşüşle başladı. Gram altın 3 aylık yükselişinin ardından geçtiğimiz hafta ortası ilk düşüşünü 368 lira ile gerçekleştirdi.

ALTIN FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?

Gram altın 387 liraya kadar yükselerek tarihinde eşi benzeri olmayan bir rekoru kırmıştı. Uzmanlara göre altındaki ana yükseliş sürecek ancak altın fiyatlarında yeni bir düzeltmenin gelmesi ihtimal dahilinde gözüküyor. Bazı altın yatırımcıları altın fiyatlarının 345 liraya kadar gerileyebileceğini tahmin ederken, bazı uzmanlar ise altın fiyatlarının sene sonunda 425 liraya gelebileceği öngörüsünde bulunuyor. Ancak uzmanların çoğu altına kısa değil, uzun vadede yatırım yapma önerisinde bulunuyor.

20 NİSAN 2020 ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN 372 LİRA

CUMHURİYET ALTINI 2 BİN 507 LİRA

ÇEYREK ALTIN 615 LİRA

22 AYAR BİLEZİK 341 LİRA

* Altın fiyatları anlık olarak değişmektedir bu tablo anlık düşüş ve yükselişleri göstermez.

ÇEYREK ALTIN ALINIR MI?

Altın yatırımcısı altında yaşanan ve rekorlar kıran yükseliş nedeniyle altın alım stratejisini değiştirdi. Artık altın alanlar çeyrek altın yerine daha çok gram altın alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.