Altın fiyatları arttı! İşte güncel rakamlar

Altın fiyatları arttı! İşte güncel rakamlar

Altın fiyatları bu hafta yatırımcısının yüzünü güldürdü. Yüzde 1,58 oranında artış gösteren altın fiyatları bugün ne kadar? İşte çeyrek ve gram altın fiyatı...

Altın fiyatları bu hafta yüzde 1,58 oranında artış göstererek yatırımcısının yüzünü güldürdü. Kapalıçarşı'da haftayı 392,00 liradan kapatan gram altın fiyatı bugün ne kadar? İşte altın fiyatları...

ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Düğün salonları koronavirüs nedeniyle kapalı olan kapılarını 1 Temmuz tarihinden itibaren yeniden açtı. Düğün sezonun başladığı ilk haftada altın piyasasında hareketlilik yaşanırken vatandaşlar tarafındna altın fiyatları araştırılmaya başlandı.

5 Temmuz 2020 pazar günü gram altın, piyasaların ve kuyumcuların kapalı olması nedeniyle nikah salonları ile turistik bölgelerde açık bulunan döviz bürolarında makas payı açılarak satışı gerçekleştiriliyor. Gram altın fiyatı bugün 389 liradan alınırken 394 lira seviyesinden satılıyor.

Çeyrek altın fiyatı 634,50 alınırken 644,10 liradan satılarak işlem görüyor. Cumhuriyet altın fiyatı ise 2.538,10 liradan alış fiyatı olurken 2.559,30 liradan satılarak işlem görüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.