Altay: Konyaya küsmem

Altay: Konyaya küsmem

Ömer Altay: 35 yıllık emeğin karşılığı, Konya'da Dünya Çocuk Oyunları'nın doğmuş olması en büyük mutluluğum. Bana ve aileme yaşattıklarının hiç bir önemi yok

Ömer Altay: 35 yıllık emeğin karşılığı, Konya'da Dünya Çocuk Oyunları'nın doğmuş olması en büyük mutluluğum. Bana ve aileme yaşattıklarının hiç bir önemi yok. Ben bu şehrin evladıyım. Konya'da 20-23 Nisan günleri gerçekleştirilen Dünya Çocuk Olimpiyatları'nın proje direktörü Ömer Altay, yazılı bir açıklamada bulunarak, sitemli konuştu. Altay, “35 yıllık emeğin karşılığı,   Konya'da Dünya Çocuk Oyunları'nın doğmuş olması en büyük mutluluğum. Bana ve aileme yaşattıklarının hiç bir önemi yok. Konya'dan dünyaya bir dev organizasyon armağan edildi. Çok incitildim, kırıldım ama Konya'ya küsmedim” dedi.

 

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

 

Bu sıkıntılı süreçte şahsıma desteklerini esirgemeyen spor yazarı ağabeylerim ve kardeşlerime de kötü günde gerçek dost olduklarını ortaya koydukları için teşekkür ederim. Son olarak, Konya Gençlik Spor İl Müdürümüz Sayın Muhittin Yıldız, Şube Müdürümüz Suat Gücüyener ve değerli ekibine teşekkür etmek istiyorum. Konya'daki 1.Dünya Çocuk Olimpiyadı'nın gerçek kahramanı onlar. Günlerce geceli-gündüzlü emek verdiler. Konya'ya bu güzelliği yaşattılar. Üzerime oynanan oyun ve şartlar zaman zaman bizi karşı karşıya getirdi ama tüm il spor temsilcilerimiz de dahil kimseye kırgın değilim. Konya GSİM benim Konya'daki ikinci evim,  kapıdan kovsalar dahi bacadan girerim. Konya'da Dünya Çocuk Oyunları'nın doğmuş olması en büyük mutluluğum. Bana ve aileme yaşattıklarının hiç bir önemi yok. Konya'dan dünyaya bir dev organizasyon armağan edildi. Çok incitildim, kırıldım ama Konya'ya küsmedim."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.