Alkışlar seyirciye

Alkışlar seyirciye

Antalyayı son bölümleri sıkıntılı geçen maçta mağlup eden Üniversitespor, Banvit maçının hazırlıklarını hafta sonu Antalyada sürdürecek. Ekene Ibekwe yarın All-Stara katılacak.

BEKO Basketbol Ligi’nde 16.hafta maçında evinde konuk ettiği Antalya Büyükşehir Belediyespor’u 109-102 mağlup eden temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi’nde yüzler gülüyor. Darüşşafaka maçının moral bozukluğu ile Antalya önüne çıkan sarı-mavililer iyi başladığı maçta farkı bir ara 20 sayıya çıkarmasına rağmen son saniyelerde rakibin baskılı oyununa ayak uyduramayınca bir hayli sıkıntılı dakikalar yaşadı. Ancak Darüşşafaka maçının aksine bu karşılaşmada oyunun kontrolünü elinde tutan sarı-mavili oyuncular karşılaşmada 24 sayı ile oynayan Ekene Ibekwe ile oyuncuların başarılı savunması ile rakibini 109-102 mağlup ederek ligdeki 6.galibiyetini almayı başardı.

ÇETİNKAYA: KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ
Üniversitespor Genel Kaptanı Murat Çetinkaya, önemli bir maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Darüşşafaka maçından sonra Antalya’yı mağlup etmenin kendilerine büyük moral verdiğini ifade eden Çetinkaya, takımın son iki maçtır son dakikalarda oyundan düşmesini şu sözlerle açıkladı: “Ne olduğunu biz de anlayamıyoruz aslında. Farkı 20 sayıya çıkardıktan sonra oyuncularımızda bir gevşeme, rahatlama oluyor. Bunun sebebini biz de bilmiyoruz. Antalya BB tecrübeli iyi bir takım, dışarıdan isabetli şutlar atarak 20 sayılık farkı bir anda 3 sayıya indirdiler ama biz bu sefer korkulu rüya görmedik ve tecrübemizle kazanmayı başardık.Ancak son saniyelerde yaşadığımız sıkıntıları ligde kalan maçlarda rahatlamamızı için çözmemiz gerekiyor.
KARADAĞ: GALİBİYET SEYİRCİYE ARMAĞAN OLSUN
Üniversitespor Antrenörü Cengiz Karadağ, Antalya BB galibiyetini taraftarlara armağan ettiklerini söyledi. Taraftarın karşılaşmada bir an olsun susmadığını, galibiyette büyük rol oynadığını belirterek, “Onları son bölümlerde korkuttuk ama galip gelmesini de başardık. Basketbolun içinde bu tip şeyler yaşayabiliyorsunuz. Biz de birçok karşılaşmada gerideyken farkı kapattık. Sonuç olarak kazanmak güzel. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum” diye konuştu.
ÜNİVERSİTE, ANTALYA KAMPINA KATILIYOR
Üniversitespor, 17.haftada karşılaşacağı Banvit maçı hazırlıkları için bugün Antalya’ya hareket ediyor. Hafta sonunu Antalya’da kondisyon ağırlıklı bir idmanla geçirecek sarı-mavililer pazartesi günü Konya’ya dönecek. Öte yandan yarın oynanacak All Star-karşılaşmasında Üniversitespor’u göz dolduran oyuncusu Ekene Ibekwe, Mete Babaoğlu’nun çalıştırdığı yabancılar karmasında yer alacak. Ekene ayrıca smaç yarışmasına katılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum