Aliyev'den dikkat çeken fotoğraf! Kamuflajı giydi

Aliyev'den dikkat çeken fotoğraf! Kamuflajı giydi

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, sosyal medya hesabındaki profil fotoğrafını değiştirdi. Aliyev'in askeri kamuflajlı fotoğrafı büyük dikkat çekti.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Azerbaycan ordusunun sahadaki büyük operasyonlarının ardından sosyal medya platformu " Twitter"daki profil fotoğrafını değiştirdi. Fotoğrafın askeri kamuflajlı olması dikkat çekti. İşgalci Ermeni birliklerine yönelik başarılı operasyonlar sonrasında Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in “Twitter” sayfasında profil fotoğrafını değiştirmesi düşmana gözdağı olarak nitelendirildi.

SOSYAL MEDYA HESABINI AKTİF OLARAK KULLANIYOR

Ermenistan'ın 30 yıl önce Dağlık Karabağı işgal etmesinin ardından 27 Eylül 2020 tarihinde Azerbaycan büyük bir mücadeleye başlamıştı. Azerbaycan sahada Ermeni ordularını büyük bir hezimete uğratırken Ermenistan devleti sivillerin yaşadığı şehirleri bombaladı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, yaptığı açıklamalarla Azerbaycan'ın haklı olduğunu her fırsatta dile getiriyor. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Azerbaycan ordusunun Karabağ'daki başarılarını, “Twitter” sayfasından da duyuruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.