Aleksandar Stanojevic'ten tarihi taktik!

Aleksandar Stanojevic'ten tarihi taktik!

Tümosan Konyaspor’un Sırp Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic deplasmanda oynadıkları Ankaragücü maçına ilginç bir taktikle çıktı. Stanojevic’in bu taktiği tüm taraftarları şaşırttı.

2023-24 sezonun ilk 6 haftasında topladığı 9 puanla averajla 7.basamakta yer alan yeşil-beyazlı ekip, bu sezon üçüncü beraberliğini aldı. Oyun anlayışı tartışılan Sırp çalıştırıcı Stanojevic sahaya 3 stoperli bir dizilişi ile çıktı.
Konyaspor Ankaragüc karşısına, Paul Bernardoni, Guilherme Sitya, Francisco Calvo, Uğurcan Yazğılı, Adil Demirbağ,Ahmet Oğuz, Oğulcan Ülgün, Nzonzi, Soner Dikmen, Marlos Moreno, Moreno, Nelson Oliveira 11 ile çıkarken
Francisco Calvo, Adil Demirbağ ve Uğurcan Yazğılı aynı anda forma giydi.
Saha içerisinde 5 savunma 4 orta saha ve bir golcü ile oynayan Konyaspor sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.
STANOJEVİC BU DİZİLİŞİN SEBEBİNİ AÇIKLADI
Ankaragücü deplasmanında sahaya ilginç bir diziliş ile çıkan Tümosan Konyaspor’da teknik direktör Aleksandar Stanojevic bu dizilişin ve taktiğin nedenini maç sonunda yapılan basın toplantısında söyledi. Sırp Teknik adam rotasyonunun kısıtlı olduğunu bazı oyuncuların hazır olmadığını bazı oyuncularının da sakat olduğunu ifade ederek bu şekilde bir rotasyon tercih ettiğini söyledi
TÜMOSAN Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, MKE Ankaragücü'yle deplasmanda zor bir maç oynadıklarını vurgulayarak, "Mücadelemizden memnunuz. Galibiyet istediğimiz bir şeydi ama olmadı. En nihayetinde berabere kaldık ve deplasmanda bir puan aldık." diye konuştu.
İlerleyen haftalarda daha üretken bir Konyaspor'u sahada görmek istediklerini belirten Stanojevic, çalışmalarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.