Aleksandar Stanojevic kaybederse gider

Aleksandar Stanojevic kaybederse gider

Tümosan Konyaspor’da geleceği tartışılan teknik direktör Aleksandar Stanojevic hem kendi adına hem de takımı adına çok kritik bir maça çıkacak.

Lige verilen milli arada gönderilmesi gündeme gelen Sırp teknik adam için yeşil-beyazlı kulüp açıklama yapmıştı. Aleksandar Stonajevic için Pendikspor maçının sonucu çok önemli. Konyaspor bu maçtan olası bir puan kaybı ile ayrıldığı takdirde hocanın istifa etmesi ya da yolların ayrılması bekleniyor
Konyaspor, Sırp çalıştırıcı Stanojevic idaresinde Süper Lig'de çıktığı 24 maçta hükmen galip gelinen Hatayspor ve Gaziantep FK maçları hariç sadece 6 kez kazanabildi. Yeşil-beyazlı ekip geçen sezonla birlikte Sırp teknik adamın görev yaptığı lig maçlarında 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 9 yenilgi alarak 27 puan topladı.
İSTANBUL TAKIMLARINA ŞANSI TUTUYOR
Tümosan Konyaspor, Süper Lig’de 9.hafta maçında cumartesi günü evinde İstanbul temsilcisi Pendikspor’u konuk edecek.
Ligde son 4 maçında 11 puan kaybeden ve milli arada 9.haftadaki Pendikspor maçına hazırlanan Konyaspor’da teknik direktör Aleksandar Stanojevic, bugüne kadar 11 kez İstanbul takımları ile karşılaştı.
Söz konusu bu maçlarından 9’una geçen sezon takımın başında çıkan Sırp antrenör, 2 galibiyet (Galatasaray 2-1, Kasımpaşa 2-1), 3 beraberlik (Ümraniyespor 2-2, Karagümrük 1-1, Beşiktaş 3-3) ve 3 yenilgi (Başakşehir 2-0, İstanbulspor 1-0, Fenerbahçe 4-0) alarak sadece 9 puan toplayabildi.
Bu sezon ise ilk 8 haftada 3 kez İstanbul ekipleri ile karşılaşan Konyaspor, 1’er galibiyet (Başakşehir 1-0), beraberlik (İstanbulspor 1-1) ve mağlubiyet (Beşiktaş 2-0) alarak hanesine 4 puan yazdırdı.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.