Akşehir’de ölen öğretmen için tören düzenledi

Akşehir’de ölen öğretmen için tören düzenledi
Ankara'nın Sincan ilçesinde geçirdiği trafik kazasında eşi ile birlikte hayatını kaybeden öğretmen Yusuf Yüce için görev yaptığı Selçuklu Lisesinde bir tören düzenlendi.

İlahiyatçı Öğretmen Yusuf Yüce, Akşehir Selçuklu Lisesinde, eşi Güldeniz Yüce de Akşehir'e bağlı Karabulut Köyü İlköğretim Okulunda düzenlenen törenle anıldı.

Törene Akşehir Kaymakamı Ahmet Katırcı, Milli Eğitim Müdürü Salih Saltıkoğlu, Şube Müdürü Bekir Doğan, Okul Müdürü Muttalip Uysal, Anadolu Lisesi ve Anadolu Öğretmen lisesi Müdürleri, okul idarecileri, öğretmen ve öğrencileri katıldı.
12 TEM-A sınıfı öğrencileri, öğretmen masasını çiçeklerle süsledi, Yüce'nin fotoğrafını masaya yerleştirdi. Kazada otomobil içinde bulunan Yusuf Yüce (33), eşi Güldeniz Yüce, Gülsüm Su (40), Emine İnce (41), Samet Aydın (15) hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.