Aks’den Warhol’a Doğum Günü Armağanı

Aks’den Warhol’a Doğum Günü Armağanı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından Antalya’ya kazandırılan Antalya Kültür Sanat (AKS), Andy Warhol’un 88’inci doğum günü kutluyor. Antalya Kültür Sanat’ta devam eden “Andy Warhol, Herke...

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından Antalya’ya kazandırılan Antalya Kültür Sanat (AKS), Andy Warhol’un 88’inci doğum günü kutluyor. Antalya Kültür Sanat’ta devam eden “Andy Warhol, Herkes için Pop Sanat” sergisi sanatçının doğum günü olan 6 Ağustos’ta ücretsiz olarak gezilebilecek.

6 Ağustos 1928 tarihinde dünyaya gelen Andy Warhol’un Pop kültürünün ikonik bir ismi olduğunu belirten ATSO ve ATSO Eğitim Araştırma ve Kültür Vakfı Başkanı Davut Çetin, Warhol’un 88’inci doğum gününde tüm sanatseverleri ‘Herkes için Pop Sanat’ sergisine davet etti. 20’nci yüzyılın en önemli sanatçılarından biri haline gelen Warhol’un orijinal eserlerinin Antalya Kültür Sanat’ta 6 Ağustos tarihinde ücretsiz olarak görülebileceğini ifade eden Başkan Davut Çetin, “Andy Warhol’a verebileceğimiz en güzel armağan çalışmalarının daha çok kişiye ulaşmasını sağlamak” dedi.

Tüm atölyeler Ağustos’ta ücretsiz

Ağustos boyunca tüm atölye çalışmalarının da ücretsiz olacağını belirten Çetin, “Yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde çocuklarımızın ve gençlerimizin yaratıcılık ve motivasyonlarını arttırmak için Antalya Kültür Sanat’ın atölye çalışmaları da bir ay boyunca ücretsiz olacak” şeklinde konuştu. Andy Warhol’un ‘Herkes için Pop Sanat’ sergisine eş zamanlı olarak düzenlenen 5 atölye çalışmasını Warhol’un doğum günü olan 6 Ağustos tarihinden itibaren başlatacaklarını dile getiren Çetin, “Antalya Kültür Sanat’ın atölye çalışmaları her hafta Perşembe, Cumartesi ve Pazar günlerinde düzenlenecek” ifadelerini kullandı.

Atölyeler

Antalya Kültür Sanat atölye çalışmaları 4-6 yaş, 7-14 yaş ve 15+ olmak üzere 3 ayrı yaş grubunda düzenleniyor.

4-6 Yaş Grubu Atölyeleri

Pop Sanat ve Neşeli Çiçekler

Atölyeler Ağustos ayı boyunca her Cumartesi ve Pazar günleri saat 11.00 ile 13.00 arasında düzenlenecek.

7-14 Yaş Grubu Atölyeleri

Pop Kelimeler ve Pop Maskem

Atölyeler Ağustos ayı boyunca her Cumartesi ve Pazar günleri 14.00 ile 16.00 arasında düzenlenecek.

15+ Yaş Grubu Atölyeleri

Maske Atölyesi

Atölyeler Ağustos ayı boyunca her Perşembe 18.00 ile 20.00 arasında düzenlenecektir.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.