Aksay: TOKİ kuralarında heyecan sürüyor

Aksay: TOKİ kuralarında heyecan sürüyor

Kerem Nükte Gayrimenkul Genel Müdürü Hasan Aksay TOKİ 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinin üçüncü etap kura çekim tarihlerinin belli olduğunu belirtti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ eliyle hayata geçirilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında 81 ilde 250 bin sosyal konutun kura çekimine devam ediliyor.

Aksay; üçüncü etap kuraları için ise yeni tarih duyuruldu ve sosyal konut kuralarında yeni çekilişin 30 Kasım tarihinde başlayacağını belirterek, kura heyecanının sürdüğünü vurguladı.

500 LİRA İADE EDİLECEK

Kerem Nükte Gayrimenkul Genel Müdürü Hasan Aksay, şu bilgileri verdi: “Buna göre; İstanbul Tuzla'da yapılacak olan kura çekimi 30 Kasım tarihinde saat 11:00'da yapılacak. Ayrıca, 1 Aralık tarihinde Bolu ve Karaman illerinde, 2-3 Aralık tarihlerinde Düzce ilinde, 3-7 Aralık tarihlerinde Konya ilinde, 4-5 Aralık tarihlerinde Zonguldak ilinde, 6 Aralık tarihinde Bartın ilinde ve 7 Aralık tarihinde Karabük ilinde kura çekimleri gerçekleştirilecek.

Kura çekiminin 11 ilini kapsayan ikinci etabı ise, Kilis ve Muş illeriyle birlikte başlamıştı.

28 Kasım'a kadar sürecek ikinci etap kuralarla Kilis, Muş, Bingöl, Gaziantep, Erzurum, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Adıyaman, Malatya ve Diyarbakır'da 29 bin 363 konut sahibini bulacak. Sosyal konut projesinde kura çekimleri devam ederken, kurası çekilen illerde kazanan talihliler isimlerini TOKİ'nin resmi sayfası üzerinden sorgulayabilecek. Kurada hak sahibi olamayanların yatırdığı 500 TL'lik ücret ise, kura sürecinin tamamlanması sonrasında eğer kişiye kura isabet etmemişse belirtilen IBAN adresine iade edilecek. TOKİ başvuru ücreti iadeleri başvuru yapılan bankanın yetkili şubeleri ve ATM'lerinden de geri alınabilecek.”

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.