Aksaray’da muhtar evleri hizmete giriyor
Yayınlanma:
Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, her mahalleye muhtar evi yapacaklarını ve vatandaşların muhtarlara kolayca ulaşabileceğini belirtti.
Palta, Zafer Mahallesinde yaptırılan muhtar evinde incelemelerde bulundu. Hamidiye ve Aratol beldelerinin Aksaray Belediyesine katılmalarıyla Aksaray'ın mahalle sayısının 48'e çıktığını ifade eden Palta, vatandaşların mahalle muhtarlarına kolayca ulaşabilecekleri, muhtarların da iyi bir hizmet binasına kavuşması için bütün mahallelere tek tip muhtar evi yaptıracaklarını söyledi.
Örnek muhtar evinin hizmete girdiğini, hem estetik hem kullanışlı bir bina olduğunu belirten Palta, ''Muhtar evlerini aciliyet sırasına göre yaptırıyoruz. Muhtarlarımız bu 20 metre karelik yeni yerlerinde hizmet verecek. Vatandaşlar, muhtarlara kolaylıkla ulaşabilecek.'' dedi.
Gündem





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.