Akınsoft bayilerini törenle ödüllendirdi

Akınsoft bayilerini törenle ödüllendirdi
Akınsoft Yazılım Şirketi Antalya Kemerde düzenlediği törende bayilerini ve çözüm ortaklarını ödüllendirdi.
Akınsoft Gaziantep ana bayii ve bölge bayileri otomobil ile ödüllendirildi. Antalya’nın Kemer ilçesinde bulunan Le Chateau De Prestige Resort Spa Thalasso Otel’de düzenlenen etkinliklerde 300’e yakın Akınsoft bayisi ve çözüm ortağı bir araya geldi. Her yıl 31 Temmuz’da son bulan bonus döneminde dereceye giren başarılı çözüm ortakları, düzenlenen Ödül Takdim Töreninde birbirinden güzel hediyelerle ödüllendirildi. Akınsoft bu yıl 7.sini düzenlediği Bonus Ödül Takdim töreninde üyelerini ve çözüm ortaklarını buluşturdu. Geçtiğimiz hafta yaşanan terör olayları nedeniyle konserler ise iptal edildi. Ödül töreni sade bir şekilde gerçekleştirildi.  Düzenlenen törende ilk olarak aylık bonus ödülleri, toplam bonus ödülleri, coğrafi bonus ödülleri, ana bayii bonus ödülleri ve bölge bonus ödülleri dağıtıldı.
ALTIN KLAVYE GELENEKSELLEŞİYOR
Toplantının sonunda Akınsoft Gaziantep Bölge Bayii Yusuf Kısacık hem otomobil hem de geleneksel hale getirilen altın klavye ödülünü kazandı. Diğer otomobili ise Akınsoft Gaziantep Ana Bayii Muhittin Gümüş kazandı.  Törende konuşan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Akın, geçtiğimiz hafta yaşanan terör olaylarını kınayarak, hain saldırılarda hayatını kaybeden askerlerimize rahmet diledi. Türk milletinin bu zor günleri güç birliği yaparak atlatacağını ifade eden Akın, şehit ailelerine de başsağlığı diledi.
Yazılım sektörünün kan kaybetmeye başladığını belirten Özgür Akın,önceden bunun tedbirleri aldıklarını ve güçbirliği ile bu sorunların aşılacağını söyledi. Siyasette teknoloji açılımlarının çok ilgi görmediğini belirten Özgür Akın, “Türkiye’de teknoloji bakanlığı kurulması gerekiyordu. Bu dönem bağımsız milletvekili adayı olduğum zaman bunu gündeme getirmiştim. Türkiye’de sonunda bir teknoloji bakanlığı kuruldu. Biz devletten destek istemiyoruz ama köstek de olmasınlar. Çünkü zamanında verilen destekler yanlış kişiler tarafından kullanıldı” dedi.
TEKNOLOJİ AKINSOFT İLE ANILACAK
Türkiye’de teknolojik altyapının yetersizliğine de dikkat çeken Özgür Akın, “Dünyada en ilkel internet alt yapısına sahip ülkelerden birisiyiz. Arge çalışmalarına yeterli destek verilmiyor.  Bizim yetenekli insanlarımız facebook, twitter gibi sosyal paylaşım sitelerini kuranlardan kat kat daha üstün. Fakat yeterli desteği görmedikleri için başarılı olamıyorlar. Bu sosyal paylaşım sitelerinin bütçesi 1 trilyon dolar. Bu rakam Türkiye bütçesinin iki katı. Biz yenilikçi bayilerimizi her zaman destekliyoruz. Ülkemizde artık teknoloji Akınsoft ile anılmaya başlayacaktır” dedi.
BAŞARIMIZI TEKNOLOJİ İLE TAÇLANDIRACAĞIZ
Türkiye’de Akınsoft bayisi olmanın artık rantabl olduğunu belirten Özgür Akın, bayilerin ve çözüm ortaklarının daha çok kişiye ulaşması gerektiğini söyledi. Akınsoft olarak pancar robotu ve insansı robot ürettiklerini kaydeden Akın, “Daha şimdiden bu robotlar için şiparişler gelmeye başladı. Akınsoft robotlarını bayilerimizle birlikte yapıyoruz. Bu robotları onların sahalardaki kazanımlarıyla birlikte yapıyoruz. Birlikte olduğumuz sürece daha birçok başarının altına imza atacağız. Başarılarımızı teknoloji ile taçlandıracağız. Bunun için herkes üzerine düşeni yapmalıdır” diye konuştu. Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Akın’ın konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. Törende Akınsoft Gaziantep Bölge Bayii Yusuf Kısacık hem otomobil hem de geleneksel hale getirilen altın klavye ödülünü kazandı. Diğer otomobili ise Akınsoft Gaziantep Ana Bayii Muhittin Gümüş kazandı. Bayilere otomobillerini Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Akın teslim etti. Akınsoft bayiler ve çözüm ortakları buluşması birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
MERHABA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.