Akaryakıt fiyatlarında hem sevinç hem üzüntü aynı anda yaşanacak

Akaryakıt fiyatlarında hem sevinç hem üzüntü aynı anda yaşanacak

Türkiye'nin akaryakıt fiyatlarıyla imtihanı bitmezken bu gece hem sevinç hem de üzüntü aynı anda yaşanacak.

Türkiye'de yaşayan insanların yaklaşık olarak yüzde 25'i araç sahibi. Güncel otomobil ve kamyonet sayısı Türkiye genelinde 20 milyon adeti aştı. Sayı çok gibi gözükse de Türkiye'de araç sahiplik oranı çok düşük.

yogun-trafik-benzin-motorin-lpg.jpg

Dünyanın diğer ülkelerinde araç sahibi olmak Türkiye'den çok daha kolay. Yine de 20 milyon adet aracın az olmayacağını kabul edelim. Bu kadar araç olduğu için Türkiye'de benzin, motorin ve lpg fiyatları çok takip ediliyor.

benzin-lpg-motorin.webp

Son aylarda yaşanan çalkantılı süreçten dolayı en çok fiyatı değişen ise benzin ve motorin oldu. Bu süreçte lpg'nin fiyatı aynı seviyelerde kaldı. Ekonominin kötü olduğu Türkiye'de akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar vatandaşı olumsuz etkiliyor.

zam-atmosferi.webp

Benzin, motorin ve lpg fiyatlarına gelen indirimlere ise insanımız çok seviniyor. Geçtiğimiz günlerde benzine yine zam gelmişti ve vatandaş bu zamma tepki göstermişti. Bu gece akaryakıt fiyatlarında yaşanacak değişim ise hem üzecek hem de sevindirecek.

zamlar-devam-edilor.webp

Edinilen bilgiye göre lpg'ye 81 kuruş indirim uygulanacak. Bunu duyan ve lpg'li aracı olanlar çok sevindi. Benzin ve motorin fiyatlarında ise değişim beklenmiyor. Benzin ve motorinli aracı olanlar ise bu habere üzüldüler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum