AK Parti’nin Şehir Buluşmaları sürüyor

AK Parti’nin Şehir Buluşmaları sürüyor

“2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” programı kapsamında AK Parti Karatay İlçe teşkilatı tarafından 3 Kademeli İlçe Yönetim Toplantısı ve Mahalle Başkanları toplantısı gerçekleştirildi.

“2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” programı kapsamında AK Parti Karatay İlçe teşkilatı tarafından 3 Kademeli İlçe Yönetim Toplantısı ve Mahalle Başkanları toplantısı gerçekleştirildi.

Karatay Gençlik Merkezi’nde düzenlenen 3 Kademeli İlçe Yönetim ve Mahalle Başkanları Toplantısına AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri, Karatay’ın Mahalle Başkanları katıldı.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç; Karatay’ı birlik ve beraberlik içerisinde 2023’e hazırladıklarını söyledi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; Karatay’da son yıllarda önemli değişimlerin yaşandığını söyledi. Kılca, bu değişimde AK Parti Karatay Teşkilatının da katkısına dikkat çekerek; emek veren herkese teşekkür etti.

Karatay’da olmaktan duyduğu memnuniyeti aktaran AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan ise; Karatay’da çok güzel işlerin ortaya koyulduğunu söyledi.

Karatay’ın teşkilatı ile belediyesi ile şanslı bir ilçe olduğunu ifade eden Nevzat Ceylan; “Asıl çalışmalar mahalle teşkilatlarından başlıyor. Mahallelerdeki gerek ana kademe gerek kadın kolları gerek gençlik kolları sahada çalışan ve partimize en büyük desteği sağlayan teşkilat üyelerimize özellikle teşekkür ediyorum. Şehir Buluşmaları kapsamında genel merkezimiz tarafından görevlendirildik bu kapsamda Karatay’dayız. Karatay’da olmaktan ayrıca mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bugün Karatay’ımızı gezdik ve Karatay ilçe teşkilatımızın son derece başarılı çalışmalar yaptığına şahit oldum. Zaten seçimlerde de aldıkları birinciliklerde bunu kanıtlıyor. Karatay’ın her sokağında emek var, alın teri var. Karatay Belediye Başkanımıza da teşekkür etmek istiyorum. Heyecanla bizlere yaptığı işleri gezdirdi. Karatay’a çok güzel işler yapılmış hizmetler kazandırılmış ve kazandırılmaya devam ediyor. Anket şirketlerinin de yaptığı çalışmayla Karatay Belediye Başkanı Hasan Başkanımız Türkiye’de halk tarafından en çok sevilen ve başarılı bulunan belediye başkanı birinci sırada olduğu tespit edilmiş. Böyle bir belediye başkanı ile beraber olduğu için Karatay’ında şanslı bir ilçe olduğunu düşünüyorum. Belediye Başkanımız, ilçe başkanımız ve tüm teşkilat üyelerine yürekten tebrik ediyorum. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin adını hep zirveye taşımaya devam edeceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.