AK Partili vekil Konya'da gofret dağıtacak! Kazanmanın şartı belli oldu

AK Partili vekil Konya'da gofret dağıtacak! Kazanmanın şartı belli oldu

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, farklı tarzıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Daha önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Konya'da etliekmek döktüreceğini belirten AK Partili Baykan şimdi de gofret dağıtacağını duyurdu

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, farklı tarzıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Daha önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Konya'da etliekmek döktüreceğini belirten AK Partili Baykan şimdi de gofret dağıtacağını duyurdu.

AK Partili Mehmet Baykan, yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla Konya'da en çok konuşulan vekillerin başında geliyor. Baykan, zaman zaman yaptığı çekilişlerle vatandaşa belirlediği ürünleri dağıtıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Baykan, daha çok Konya kültürüne dair paylaşımlarda bulunuyor.

adsiz-3.png

GOFRET RESMİ PAYLAŞTI: 25 KİŞİYE DAĞITACAK

Baykan, son olarak gofret dağıtmaya karar verdi. Baykan, sosyal medya hesabından bir gofret resmi paylaşarak, şunları belirtti: “11 Ocak Konya’da Şivlillik günüdür. Her yıl 3 ayların başlangıcında çocuklar mahallelerinde dolaşarak ev ev atıştırmalık yiyecek toplarlar. Asırlardır devam eden geleneği yaşatmak Konya’da adeta bir görev olarak bilinir. Bu günkü sorumuzun ödülü şivlilikten olacak. ………. İle …………. Uğurlar olsun gidene! Boşlukları doğru bilen 25 kişiye şivliliğin sembollerinden gofret hediyemiz olacak. Yarın 21’e kadar cevaplarınızı bekliyoruz.”

DAHA ÖNCE DE KONYA'DA ETLİEKMEK DÖKTÜRECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Baykan, 2023 yılının Temmuz ayında ise etliekmek döktürme kararı almıştı. Twitter hesabından şöyle bir paylaşımda bulunmuştu: “Konya dışından gelecek takipçilerimiz için yaptığımız paylaşıma Konya’nın içinden gelen talepler var. Anlaşıldı ki içerden gelen taleplere yönelik önümüzdeki günlerde bir etletmek dökmemiz gerekecek.” Çoğu Konyalı, Baykan'a “Vekilim davetinizi bekliyoruz” çağrısı yapmıştı. Baykan, yine kısa süre önce sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir çekilişle imzalı kendi kitabı olan “Yalnız Sana Yazdım” kitabını takipçilerine göndermişti.

EKİM AYINDA İSE MUZ DAĞITMIŞTI

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, Ekim ayı içinde de farklı bir uygulamaya imza atmıştı. Baykan, AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi öncesi gece saat 04.15 sıralarında Ankara'da kasa kasa muz dağıtmıştı. Baykan, muzları dağıtırken sık sık “AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan” vurgusu yapmıştı. AK Partili vekil Baykan, bu görüntüleri de sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

EMRE ÖZGÜL

Kaynak:Emre Özgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum