AK Parti Karaman'da Siyaset Akademisi açtı

AK Parti Karaman'da Siyaset Akademisi açtı

AK Parti'nin Türkiye'nin değişik illerinde açtığı ve siyaset eğitimi almak isteyenlerin katıldığı Siyaset Akademisi Karaman'da açıldı.

AK Parti'nin Türkiye'nin değişik illerinde açtığı ve siyaset eğitimi almak isteyenlerin katıldığı Siyaset Akademisi Karaman'da açıldı. AK Parti İl Binası'nda bulunan başlayan Siyaset Akademisi'nin açılışında konuşan AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, AK Parti'nin tüm dünyada eşi benzeri olmayan bir parti olduğunu söyledi.
    
AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana geçen sürenin bir araştırma konusu olduğunu ifade eden Akgün, ''Bir parti düşünün ki kurulduktan 1 yıl sonra iktidar olsun. Girdiği tüm seçimlerde oylarını arttırsın. Bunun bilimsel bir araştırma konusu olması lazım'' diye konuştu.
    
Bu salonda bulunan insanların Anadolu'nun toprağıyla, kültürüyle yoğrulmuş insanlar olduğunu, bu topraklarda derin devlet tecrübesi olduğunu ifade eden Akgün, şunları kaydetti:
    
''Partimizin 3 dönemdir siyasete kattığı tecrübeler, birikimler var. Bu birikimlerin siyaset akademisi ile taçlandırılması lazım. Siyaset kuralları, eylem planları çok değişken bir alan. teknoloji çok değişti. İnsanlar tüm siyasetçileri evinde televizyonlarının başında, sosyal medya da takip edebiliyor. Siyasetçinin artık mektepli olması lazım. Geçmişte de siyaset akademisi açmıştık. Buradan mezun olan arkadaşlarımızın bir çoğu siyasetin içinde. Bizim rotamız milletten yana oldu. Rotamızı millet çizdi. Bundan sonrada bu şekilde devam edeceğiz. Milletin değerlerinden, rotasından ayrılmamız lazım. Şimdi buradan mezun olan arkadaşlar inşallah Türk siyasetine katkı sağlayacaklar.''
    
Daha sonra ilk ders Selçuk Üniversitesi'nden Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu tarafından verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.