Ahmet Oğuz tarihi maçta kendine geldi

Ahmet Oğuz tarihi maçta kendine geldi

Tümosan Konyaspor’un tecrübeli sağ bek oyuncusu Ahmet Oğuz Ankaragücü maçında attığı golle moral buldu.

Sezona performans anlamında kötü bir başlangıç yapan ve bireysel hataları ile dikkat çeken 30 yaşındaki futbolcu Başkent deplasmanında takımına beraberliği getiren golü kaydetti.
Geçtiğimiz sezon 33 maçta 2 bin 632 dakika sahada kalan ve üç asist yapan savunma oyuncusu bu sezon ilk golünü attı. Bu gol aynı zamanda Ahmet Oğuz’un yeşil-beyazlı forma ile attığı ilk gol oldu.
Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Ankaragücü ile 1-1 berabere kalan Konyaspor’da ilk gole imza atan Ahmet Oğuz, yeşil-beyazlı formayla ilk gol sevicini yaşadı. Mücadelenin 28. dakikada Guilherme’nin asistinde topu filelerle buluşturan 30 yaşındaki sağ bek, Konyaspor’da 41.maçında gol sevinci yaşadı.

whatsapp-image-2023-09-25-at-11-36-07-1.jpeg

200. MAÇINDA GOL ATTI
Tümosan Konyasporun 2022-2023 sezonu başında Sivasspordan kadrosuna dahil ettiği Ahmet Oğuz, Ankaragücü maçı ile birlikte tarihi bir performansa imza attı. Tecrübeli oyuncu Süper Lig kariyerinde 200. maçına çıkarken bu maçta gol atma başarısı da gösterdi
Ahmet Oğuz, 200 kez Süper Lig, 61 kez 3. Lig, 33 kez Ziraat Türkiye Kupası, 30 kez de 1. Lig'de forma giydi. 30 yaşındaki futbolcu, 200 Süper Lig maçında 5 kez rakip fileleri havalandırdı. Bu gollerden birini de Kasımpaşa forması giydiği dönemde Konyaspor’a kafayla attı.
Konyaspor kariyerinde 37 Süper Lig maçına çıkan Ahmet Oğuz'un yeşil-beyazlı takımla sözleşmesi ise sezon sonunda bitecek.
Gençlerbirliği altyapısından yetişen 30 yaşındaki futbolcu Hacettepe, Gençlerbirliği, Kasımpaşa, Sivasspor ve Konyaspor formaları giydi Ahmet Oğuz, Süper Lig kariyerindeki ilk maçına ise 20 Aralık 2014 tarihinde oynanan Konyaspor maçında çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.