Ahmet Davutoğlu Konya’ya geliyor

Ahmet Davutoğlu Konya’ya geliyor

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Konya İl kongresine katılmak ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere Konya’ya geliyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun 15 Ağustos Cumartesi günü Konya 1. Olağan Kongresi’ne katılmak için Konya’ya geleceğini belirterek program ile ilgili bilgi verdi. Gelecek Partisi Konya İl Kongresi 15 Ağustos cumartesi günü saat 14:15’te Dedeman Otel’de gerçekleşecek. 14 Ağustos Cuma günü Konya’ya gelecek olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun, Konya İl Kongresi’nde Türkiye’ye önemli mesajlar vermesi bekleniyor. Gelecek Partisi olarak Konya’da teşkilatlanma ve kongre süreçlerine hızla devam ettiklerinin altını çizen Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, “Partimize Konya halkının yoğun ilgisi bizleri mutlu ediyor. Konya olarak Genel Başkanımızı en iyi şekilde ağırlayacağız. Kongremizde yeni görev alan ilçe başkanlarımıza ve partimize geçen Belediye Meclis Üyelerine Genel Başkanımız tarafından partimizin rozeti takılacak” dedi.

ÖNEMLİ İSİMLER KATILACAK

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Konya’ya önem verdiğini söyleyen Ekici: “ Konya İl Kongremize Partimizin Genel Başkan Yardımcıları, Kurucular Kurulu üyeleri ve Konya dışından birçok önemli isim katılacak. Konya’nın ülkemizin siyasetinde önemli bir yeri olduğunu biliyoruz. Konya halkı geçmişte olduğu gibi şimdi de Genel Başkanımızın yanında olduğunu gösterdi“ şeklinde konuştu. Pandemi nedeni ile de tüm önlemlerin alındığını ifade eden Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, kongre salonu girişinde tüm davetlilerin ateşinin ölçüleceğini, maske dağıtımı yapılacağını, dezenfektan bankolarının kurulacağını ve en önemlisi salonda oturma düzeninin sosyal mesafe kurallara uygun olacağını söyledi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.