Ahmet Atakan'ın Cenaze Töreni Sonrası Çıkan Olaylara Polis Müdahale Etti

Ahmet Atakan'ın Cenaze Töreni Sonrası Çıkan Olaylara Polis Müdahale Etti
Hatay'da, dün gece yapılan izinsiz gösteri sırasında hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın cenaze töreni sonrası olaylar çıktı.

Hatay'da, dün gece yapılan izinsiz gösteri sırasında hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın cenaze töreni sonrası olaylar çıktı. Cenaze namazı sonrası Armutlu Mahallesi'nde toplanan vatandaşlar yürümek istedi. Polis, Armutlu Mahallesi'nden Atatürk Caddesi boyunca şehir merkezine doğru protesto yürüyüşü yapmak isteyen grubu anonslarla uyardı. Polisin anonsuna ve ikazına rağmen grup yürümek isteyince polis gruba müdahale etti. Panazerler ve TOMA'lar kalabalı dağıtmak istedi.

    CHP Hatay milletvekilleri Mevlüt Dudu, Refik Eryılmaz ve Hasan Akgöl de olayı yatıştırmak için yetkililerle görüştü. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.