AGD'den öğrenciler için renkli kış etkinliği

AGD'den öğrenciler için renkli kış etkinliği
Yaklaşık 30 ortaokul öğrencisinin katılımıyla gerçekleştirilen kış etkinlikleri devam ediyor.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şubesi Meram Temsilciliği Ortaokullar Komisyonu, Türkiye genelinde her yıl düzenlenen AGD Kış Etkinlikleri kapsamında bu yıl da anlamlı ve dolu dolu bir programa imza attı.

whatsapp-image-2026-01-23-at-14-28-50.jpeg

30’dan fazla ortaokul öğrencisinin katılımıyla gerçekleştirilen kış etkinlikleri, 19 Ocak Pazartesi günü başladı.

Hafta içi her gün devam eden etkinliklerde öğrencilere Kur’an-ı Kerim, Temel Dini Bilgiler ve ders takviyelerinin yanı sıra birbirinden eğlenceli oyunlar ile sosyal ve sportif aktiviteler sunuluyor. Hem eğitici hem de eğlendirici içerikleriyle dikkat çeken program, öğrencilerin kişisel, akademik ve manevi gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyor. Kış etkinlikleri kapsamında Ortaokullar Komisyonu, 23 Ocak Cuma günü etkinliklere katılan öğrencilerle birlikte özel bir gezi de düzenledi.

whatsapp-image-2026-01-23-at-14-28-51-1.jpeg

40’tan fazla öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen Derbent Kayak Merkezi gezisinde öğrenciler keyifli anlar yaşarken unutulmaz bir kış deneyimi yaşama fırsatı buldu.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Meram Ortaokullar Komisyonu başkanı Muhammed Ali ÖZ AGD’nin Meram ve diğer ilçelerde düzenlenen bu etkinliklerin, öğrencilerin hem öğrenerek hem de eğlenerek verimli bir kış dönemi geçirmesine vesile olduğunu ifade etti.


Kaynak:Ali Kaan Kurşun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.