AGD’den afetzede öğrenciler için iftar

AGD’den afetzede öğrenciler için iftar

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şubesi deprem bölgesinden gelen ve Arifan yurdunda kalan üniversite hazırlık öğrencileri ile birlikte iftar programı gerçekleştirdi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde etkili olana deprem sonrası yaralar sarılmaya devam ediyor. Afetten dolayı üniversite sınavına hazırlanamayan öğrencilerin eğitim süreçlerine yardımcı olmak için Anadolu Gençlik Derneği Konya Şubesi ‘Eğitime Destek Projesi’ başlatmıştı. Söz konusu projede afet bölgesinden gelen ve Konya Arifan Erkek Öğrenci Yurdunda ağırlanan öğrenciler ile Anadolu Gençlik Derneği mensupları Arifan yurdunda iftar sofrasında bir araya geldi. Etkinliğe çok sayıda AGD mensubu ve öğrenci katıldı.

adsiz-011.jpg

GENÇLER YARINLARIMIZIN UMUDUDUR

İftar programı ve 'Eğitime Destek' projesi hakkında bilgi veren Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç, “Gençlerimizin yarının umudu olduğunu biliyor onların eğitimi ve yarına daha iyi hazırlanması için elimizden geleni yapma gayreti içinde olduk. Bugünde deprem bölgesinde bulunan 12. sınıf ve üniversite sınavına hazırlanan genç kardeşlerimizin derslerinden geri kalmamaları sınavlarına daha iyi hazırlanmaları adına yurtlarımızda ücretsiz barınma ve ders imkânı sağlıyoruz. Genç kardeşlerimiz derslerine çalışıyor, gönüllü eğitmen arkadaşlarımız da onlara yardımcı oluyorlar. Bugün tüm depremzede kardeşlerimiz ve Konyalı hemşerilerimiz ile iftar sofrasında buluşmak istedik. Kalabalık samimi bir ortam oldu. İnşallah bu kardeşlerimizin hepsi istediği üniversiteleri kazanarak milletimize hayırlı çalışmalarda bulunacaktır" dedi.

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum