Adil ve Kravets: Çok mutluyuz

Adil ve Kravets: Çok mutluyuz

Fenerbahçe galibiyetinin ardından konuşan başarılı stoper Adil Demirbağ ve 2. golü atan Artem Kravets çok mutlu olduklarını söyledi.

Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup eden Konyaspor'da Adil Demirbağ, "Namağlup, şampiyonluk için kurulan Fenerbahçe'yi sahasında yenmek bizi mutlu etti." dedi.

"ASLINDA, DİĞER MAÇLARI DA KAZANABİLİRDİK"

"Çok Mutluyuz. İyi analiz yapmıştık. Yenilmeyen, şampiyonluk için kurulan bir takımı evlerinde yenmek çok mutlu etti. Aslında, diğer maçları da kazanabilirdik. Bu maça konsantreydik."

"SOYUNMA ODASINDA DA O COŞKU DEVAM ETTİ"

"Şampiyon olmak isteyen bir takım vardı karşımızda. Ona göre konsantre olduk. Kazandık. Buradan soyunma odasına coşkulu gittik. Soyunma odasında da o coşku devam etti. Milli araya daha mutlu giriyoruz."

TAKIM OLARAK ÇOK MUTLUYUZ

Konyaspor'un golcüsü Artem Kravets, Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup eden Konyaspor'da Artem Kravets, maç sonunda açıklamalar yaptı.

Mücadeleyi değerlendiren Kravets, "En önemlisi takım adına çok mutluyum. Geçen haftalarda takımın üstünde şanssızlık vardı. İyi oynuyorduk ama kazanamıyorduk. İyi oyunla birlikte 3 puan aldığımız için çok mutluyum." dedi.

Kravets sözlerini, "Büyüklere gol atmam istatistiksel bir rastlantı. Ben her maça aynı şekilde hazırlanıyorum. En önemlisi takımımın kazanması ve benim katkı sağlamam" ifadeleriyle tamamladı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.