Adil Demirbağ yeniden formasına kavuştu

Adil Demirbağ yeniden formasına kavuştu

Trendyol Süper Lig’in 32.hafta maçında İstanbul temsilcisi Kasımpaşa’ya konuk olan Konyaspor, sahadan 2-0 galip ayrılarak puanını36’ya yükseltti ve ligde kalma yolunda kritik bir adım attı.


Savunma anlamında başarılı bir grafik sergileyen yeşil-beyazlı ekipte stoper Adil Demirbağ uzun süre sonra ilk 11’de maça başladı. Son olarak 3 Mart’ta oynanan Hatayspor maçında süre alan Adil, 40 gün sonra tekrar yeşil-beyazlı formasına kavuşarak ilk 11’de maça başladı.
Başarılı stoper Adil Demirbağ karışlaşma sonrasında yaptığı açıklamada: “Kazanmamız gereken, affı olmayan bir maçtı. Hafta içinde Kasımpaşa takımının neler yapabileceğini biliyorduk. Onun üzerine iyi çalışmıştık. 7 maçın bir tanesini kazandık ve önümüzde 6 maç daha var. Konyaspor'u en iyi şekilde tabloda en iyi yere getirip en büyük kutlamayı bizler yapacağız. Uzun bir süre takımla birlikte değildim içerde arkadaşlarımla da birlikte konuştum. Elimden gelen her şeyi yaptım. Arkadaşlarıma 'bugün benim için oynayın uzun zaman sonra dönüyorum sahalara' demiştim. Sağ olsunlar onlar da benim için mücadele etti. Ben de onlar için mücadele ettim. Kenetlendik. Önümüzdeki 6 maçta da kenetlenip ligi en iyi yerde bitireceğiz” ifadelerini kullandı.
SPOR SERVİSİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.