Adil Demirbağ Kayserispor maçından umutlu

Adil Demirbağ Kayserispor maçından umutlu

Tümosan Konyaspor’un başarlı stoperi Adil Demirbağ berabere biten Samsunspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Adil karşılaşmayı hak eden taraf olduklarını ifade ederek şunları söyledi:

Tümosan Konyaspor’un başarılı stoperi Adil Demirbağ berabere biten Samsunspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Adil karşılaşmayı hak eden taraf olduklarını ifade ederek şunları söyledi:

"İyi bir mücadele vardı sahada. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Penaltı pozisyonu ile Samsunspor beraberliği yakaladı ama hak eden taraf bizdik. Biz daha futbol oynamaya çalışan bir ekiptik, sahanın da elverdiği kadarıyla. 1 puan aldığımız için üzgünüz. 3 puan için gelmiştik. Önümüzde Kayserispor maçı var. Evimizde Kayserispor'u yenip inşallah 2024'e merhaba diyerek iyi başlayacağız."

PAUL BERNARDONİ: AMACIMIZA ULAŞAMADIK

Maç sonrası açıklama yapan Tümosan Konyaspor kalecesi Paul Bernardoni ise şunları söyledi:

"Bugün iki taraf içinde çok çetin bir karşılaşmaydı. İki taraf da bugün ortaya yüreğini koydu. gördük. Fakat amacımız üç puan almak olsa da bir puanla buradan ayrılıyoruz. İleri ki maçlarımıza bakacağız. Daha sıkı çalışacağız ve daha iyi hazırlıklarla daha iyi bir şekilde sahaya çıkacağız."

130.jpg

SPOR SERVİSİ

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum