Adil Demirbağ çalışmalara başladı

Adil Demirbağ çalışmalara başladı
Tümosan Konyaspor, 13 Eylül Cumartesi günü Alanyaspor’u konuk edeceği maçın hazırlıklarına bir günlük izin sonrasında yaptığı antrenman ile devam etti.

Tümosan Konyaspor, 13 Eylül Cumartesi günü Alanyaspor’u konuk edeceği maçın hazırlıklarına bir günlük izin sonrasında yaptığı antrenman ile devam etti. Göztepe karşısında sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen başarılı stoper Adil Demirbağ takımla beraber çalışmalara başladı. Adil’in Alanyaspor maçında forma giymesi bekleniyor.

ANTRENMAN

Tümosan Konyaspor, Alanya maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Recep Uçar yönetiminde Çelikkayalar Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, dinamik ısınma ile başladı. Antrenman, rondo oyun ile devam etti ve 10’a 10 oyun ile sona erdi.

Konyaspor, bugün saat 18:30’da yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.