Acılı Aileye Polisten Taziye Ziyareti

Acılı Aileye Polisten Taziye Ziyareti
Adana'da polis, balkondan düşüp hayatını kaybeden 2 yaşındaki çocuğun ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Adana'da polis, balkondan düşüp hayatını kaybeden 2 yaşındaki çocuğun ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.
Yüreğir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi 819 Sokakta 8 Eylül Pazar günü 5 çocuklu Kaya ailesinin en küçüğü 2 yaşındaki Abdullah Kaya, 3. kattaki evlerinin balkonundan düştü. Beton zemine kafasını çarpıp ağır yaralanan Kaya, yakınlarınca kaldırıldığı Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Kaya'nın ölümünün ardından Emniyet Çocuk Şube Müdür Yardımcısı Fuat Altınsoy ve burada görevli polisler, gözü yaşlı ailenin taziye evine bugün başsağılığı ziyaretinde bulundu. Altunsoy, Vali Hüseyin Avni Coş ve Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan'ın başsağlığı dileklerini ilettip baba İbrahim Kaya'yı teselli etti.

Küçük çocuğun babası İbrahim Kaya, polisin yanlarında olduğunu görmenin acılarını hafiflettiğini söyledi. Kaya, vali ve emniyet müdürüne de teşekkür etti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.