Abdurrahman Dilipak'tan flaş yazı:" Aşılarda kısırlaştırıcı madde..."

Abdurrahman Dilipak'tan flaş yazı:" Aşılarda kısırlaştırıcı madde..."

Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, koronavirüs aşılarına ilişkin flaş bir yazı kaleme alarak, aşılara kısırlaştırıcı madde koyulduğunu iddia etti.

Dilipak, bugünkü köşe yazısında yeni tip koronavirüs ( Kovid-19) salgınında bazı kurumlara girmek için gerekli olan ve vakaların rahat takip edilemesi için kullanılan HES koduyla ilgili şu görüşlerini dile getirdi:

 

Şimdiden “HES kodu” aldınız değil mi? Adım adım geliyorlar. Bir adım sonrası “Global Health Pass.” Uçağa bineceksin, resmi daireye gideceksin, HES kodun yoksa binemezsin, giremezsin. Başvurup alıyorsun. Ne var bunda, aslında vatandaşlık numaranla da izlenebilirsiniz. Hayır, bu global bir network, sanal global sağlık pasına geçiş. Yarın şu aşıyı olmayanlar yurtdışına çıkamaz, şehirden çıkamaz da diyecekler. Aşı olup olmadığını bu HES kodundan görecekler.

Akit yazarı, “Grip aşısı bir yalan” diyerek devam ettiği yazısında şu iddialarda bulundu:

Mutasyona uğrayan bir biyolojik ajan söz konusu. Aşılarında kısırlaştırıcı maddeden söz ediliyor. Bir kere aşı olmak da yetmeyecek, her mutasyon için ayrı bir aşı, her topluma ayrı bir muamele. Birileri celladının bıçağını bileyliyor sanki! Bu sistemi kuran, yöneten, uygulayanlar da bu işin farkında değiller. 
Kovid-19’un bir yalan olduğunu, korku pandemisi üretilerek insanlığın ev hapsine sokulduğunu ileri süren Dilipak, şöyle yazdı:
Çözüm de üretmiyorlar, evde otur, maske tak, fiziki mesafeye dikkat, sabun ve kolonya kullan. Toplantı ve gösteri de yasak. Gıda ve ilaç konusunda muhalefeti, eleştiriyi bile yasaklayacaklar ellerinden gelse. Covid var toplantı, gösteri yasak. Basın zaten 3 maymunları oynuyor, her şey kontrol altında. Uzay işgal ediliyor kimse farkında değil, Aşı’nın Covid komplosu ile ilgisini anlatmaya çalışıyorsunuz herkes susuyor. Akademi sessiz, Cemaat sessiz, STK’lar, Sendikalar, Meslek örgütleri sessiz, siyaset dut yemiş bülbül gibi, iktidarı muhalefeti hepsi 3-5 kişinin gözüne bakıyor. 5G’nin insanlığın, hayvanatın, bitkilerin başına nasıl bir bela olacağını anlatıyorsunuz, herkes birbirine bakıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.