Abdullah Cömert’in Ruhuna Mevlit Okutuldu

Abdullah Cömert’in Ruhuna Mevlit Okutuldu
Antakya’da Taksim Gezi Parkı'ndaki olayları protesto için gerçekleştirilen eylemlerde hayatını kaybeden Abdullah Cömert (22) için mevlit okutuldu.

Antakya’da Taksim Gezi Parkı'ndaki olayları protesto için gerçekleştirilen eylemlerde hayatını kaybeden Abdullah Cömert (22) için mevlit okutuldu. Mevlide Eskişehir'deki Gezi Parkı olaylarında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ın ailesi de katıldı.

        Önceki gün Antakya merkeze bağlı Ekinci beldesinde toprağa verilen Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz ve ağabeyi Gürkan Korkmaz, cenazeye gelerek acılarını paylaşan Abdullah Cömert’in ailesini yalnız bırakmadı. Korkmaz ailesi de Abdullah Cömert için okutulan Mevlid-i Şerif'e katılarak acılarını paylaştı. Anne Korkmaz, Cömert’in annesi Hatice Korkmaz’a başsağlığı dileklerini iletirken duygusal anlar yaşandı.

        Mevlide ayrıca CHP Hatay milletvekilleri Mehmet Ali Edipoğlu, Hasan Akgöl ve Refik Eryılmaz, CHP il yönetimi, sivil toplum kuruluş başkanları ve vatandaşlar katıldı

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.