Abdülkerim’in  hedefi milli takım

Abdülkerim’in hedefi milli takım

Konyaspor’da formayı kaptıktan sonra gösterdiği performans ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan genç stoper Abdülkerim’in en büyük hayali Ay-Yıldızlı formayı giymek

İttifak Holding Konyaspor'un genç stoperi Abdülkerim Bardakçı son zamanlarda performansı ile göz dolduran oyuncuların başında geliyor. Genç oyuncu yeşil beyazlıların Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenman öncesi A Spor'un sorularını yanıtladı.

Yeşil beyazlı formaya layık olmak için çok çalışacağını dile getiren Abdülkerim Bardakçı, "TFF 1. Lig'de farklı takımlarda oynadım. Çok da iyi sezonlar geçirdim. Süper Lig'de 1-2 sene önce oynayabilirdim ama geç olsun güç olmasın dedim. İnşallah bu saatten sonra da aldığım formayı vermem. Çok çalışıp, çok mücadele edip formamın hakkını vermek istiyorum. İnşallah bu formayı kaptırmayıp, performansımın da üstüne koyarak A Milli formayı giymek istiyorum" şeklinde konuştu.

'FENERBAHÇE MAÇINA ÇOK İYİ ÇALIŞMIŞTIK'

Süper Lig'in 8. haftasında oynadıkları ve 2-0 galip geldikleri Fenerbahçe maçını da değerlendiren Bardakçı, "Fenerbahçe maçına çok iyi çalıştık. Hocamız her noktasına kadar çok iyi analiz etmiş. Fenerbahçe'nin bu sene formu yüksekti. Biz de ona göre konsantre olmuştuk. Elimizden geleni yaptık. En iyi mücadeleyi verdik ve hakkımız olan galibiyeti aldık" ifadelerini kullandı.

Abdülkerim Bardakçı Konyaspor forması ile ilk Fenerbahçe maçına 2013 yılında çıkmış ancak 45 dakika sonra oyundan alınmıştı. Dönemin teknik direktörü Uğur Tütüneker genç oyuncu henüz 18 yaşındayken Abdülkerim’e zor bir görev yükledi. Genç stoper o maçta sol bek oynadı ve ne yazık ki isteneni verememişti. Karşılaşmanın 2. yarısında oyundan alınan Abdülkerim o maçın ardından forma şansı bulamadı ve başka takımlara kiralandı. Genç futbolcu pes etmedi ve Konyaspor A takımına geri dönerek formasını da kaptı. Son oynanan Fenerbahçe maçında da karşılaşmaya damga vurarak maçın adamı olma başarısını gösterdi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.