Abdülkerim Bardakcı forma bekliyor

Abdülkerim Bardakcı forma bekliyor

A Milli Takımın Norveç ile oynadığı ve 3-0 kazandığı maçta yedek oturan Abdülkerim Bardakcı, Şenol Güneş’in kendisine şans vermesini bekliyor.

A Milli Takım aday kadrosuna çağrılan Abdülkerim Bardakcı, Norveç ile oynanan karşılaşmada maç kadrosuna girdi.

Hollanda maçında kadroya giremeyen 26 yaşındaki stoper, İspanya'da oynanan ve 3-0 kazanılan karşılaşmada 23 kişilik maç kadrosuna girerek forma şansı bekledi. Teknik direktör Şenol Güneş, sıkıntısı olmasına karşın son anlarda Abdülkerim yerine Ozan Kabak'ı oyuna aldı. Abdülkerim Bardakcı, bugün İstanbul'da oynanacak Letonya karşılaşmasında ilk milli maçına çıkmak için Şenol Güneş’ten şans bekleyecek.

NORVEÇ KARŞISINDA KAAN AYHAN STOPER OYNADI

A Milli Takımın Norveç ile oynadığı ve 3-0 kazandığı maçta yedek oturan Abdülkerim Bardakcı, süre alamadı. Teknik direktör Şenol Güneş defansta Çağlar Söyüncü’nün yanında sağ bek Kaan Ayhan’ı stoper olarak oynattı. Ozan Kabak’ın rahatsızlığı nedeniyle stoper mevkiinde Abdülkerim’in oynaması beklenirken Güneş genç stoperin yerine kanat oyuncusunu stoperde değerlendirdi. Oyunun sonlarına doğru değişikliğe giden Şenol Güneş maç öncesi rahatsızlığı olduğu ifade edilen Ozan Kabak’ı oyuna aldı. Güneş’in bu tercihi Konyaspor taraftarını hayal kırıklığına uğrattı

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.