81 ilde şubeleri olan market 155 liraya dana kuşbaşı satıyor! Helal kesim garantili

81 ilde şubeleri olan market 155 liraya dana kuşbaşı satıyor! Helal kesim garantili

Türkiye'de et fiyatlarına gelen dev zamlara vatandaş tepki gösteriyor. 81 ilde şubeleri olan bir market 155 liraya dana kuşbaşı satmaya başladı. Üstelik bu etler helal kesim garantili.

Türkiye'de ekonomik krizin etkileriyle alım gücü dibi gördü. Vatandaş market alışverişi yaparken defalarca düşünüyor. Enflasyonun etkileriyle fiyat istikrarı sağlanamıyor. Bu süreçte en çok zam gelen ürünlerin başında dana kuşbaşı ve dana kıyma geliyor.

dana-kusbasi.jpg

ENFLASYONU DÜŞÜRMEK İÇİN BU MARKET AÇILDI

Evine et almak isteyen vatandaş kuşbaşı fiyatının 500-600 lira olduğunu görünce vazgeçiyor. Devlet enflasyonu düşürmek için çeşitli girişimlerde bulundu.

dana-kusbasi-333.jpg

Bu kapsamda Tarım Kredi Marketleri hizmete açıldı. Türkiye genelinde binlerce şubesi olan market ucuz et satışına başladı.

kiyma-11.jpg

HELAL KESİM GARANTİLİ DANA KUŞBAŞI 155 LİRA

Daha önce özel paketlerde kıyma satan market şimdi de dana kuşbaşı satmaya başladı. Bu kapsamda 1 paket dana kuşbaşı sadece 155 liraya satılıyor. Söz konusu paketlerin ise 400 gram olduğu belirtildi. Yani 1 kilo dana kıyma 380 liraya denk geliyor. Üstelik bu etlerin helal kesim garantili olduğu söyleniyor.

dana-kusbasi-2.jpg

Kaynak:Haber Merkezi